İSKENDERUN ZABITASINDAN GECE DENETİMİ

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetim çalışmalarına günün her saatinde devam ediliyor. Zabıta Müdürlüğümüz ekipleri tarafından akşam ve gece saatlerinde özellikle şehir merkezinde bulunan vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı caddelerde sıkı denetimler uygulanıyor.

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yapılan gece denetimlerinde usulsüz tüm ihlaller konusunda çalışmalar yapıldı. Ulucami Caddesi, Şehitpamir Caddesi, İsmet İnönü Caddesi üzerinde gece saatlerinde açık olan esnaflar ile ilgili yapılan denetimlerde çok sayıda malzemelere el kondu. Ekiplerimiz tarafından yapılan denetimler her geçen gün artarak devam ediyor diyen Zabıta Müdürü Mehmet Uçucu; “vatandaşlarımızdan gelen ihbarları titizlikle değerlendiriyoruz.

Çevre düzeni konusunda büyük önem arz eden kaldırım işgalleri hususunda herhangi bir aksaklık yaşanmaması için ekiplerimiz yoğun gayret sarf ediyorlar. Bu şehirde düzenin bozulmasına asla izin ve fırsat vermeyeceğiz. Gece denetimlerimiz ile esnaflarımıza uymaları gereken kurallar hakkında bilgiler veriyoruz. Cezai yöntemler dışında usuller ile şehrimizi rahat ve yaşanabilir hale getirmek istiyoruz. Bu tarz gece denetimlerimizi sıkca yapacağız”şeklinde konuştu.

ZABITA-GECE 1 ZABITA-GECE 2 ZABITA-GECE 3 ZABITA-GECE 4 ZABITA-GECE 5