Şampiyonlara başkandan kutlama

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, birbiri ardına önemli başarılara imza atmaya devam eden Karaağaçspor Futbol Okulu’nu ziyaret etti. U-16 Futbol Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayıp, Gaziantep’te yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’nda Hatay’ı temsil edecek olan Karaağaçsporlu futbolcularla bir araya gelen Başkan Culha, sporcuları tek tek tebrik ederken, onlardan Türkiye şampiyonluğu kupasını Arsuz’a getireceklerinin sözünü aldı.
Kulüp Başkanı Eyüp Sağır, teknik direktörleri Ayhan Sağıroğlu, Ferit Genç ve Erdo Uysal ile belediye meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, başarılı sporcularla gurur duyduğunu söyleyen Başkan Nazım Culha, “Karaağaçspor U-16 Takımımız, Hatay’ı Türkiye şampiyonasında temsil edecekler. Bu bizler için ayrı bir gurur kaynağı. Bize böyle büyük bir mutluluk yaşatan sporcularımızı yürekten kutluyorum. Onlara güveniyorum ve iyi oyun – iyi sonuçlarla şampiyonadan başarıyla döneceklerine inanıyorum. Sporda da gerekli alt yapıyı oluşturmak için imkânlar dâhilinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sporcularımızdan gelen başarılı sonuçlar da ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor zaten” dedi.
Başkan Culha’nın konuşmasının ardından, U-16 futbol takımı, şampiyonluk kupasını Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’ya hediye etti.

IMG-20150519-WA0006 IMG-20150519-WA0009 IMG-20150519-WA0015

Önceki İçerikİSKENDERUN BELEDİYESİ ÇİÇEK İHALESİ YAPIYOR
Sonraki İçerikPark ve Bahçeler yenileniyor