CHP Milletvekili adayları İTSO’yu ziyaret etti

CHP Hatay milletvekili adayları Mevlüt Dudu, Riyad Kırmızıoğlu, Sonay Aykut ve CHP İlçe Teşkilatı İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO)’nı ziyaret ettiler. Ziyarette ağırlıklı olarak Bölge ekonomisi ve yaklaşan genel seçimler konuşuldu. Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “İTSO olarak şehrimize hizmetlerin gelmesi noktasında bizleri parlamentoda temsil edecek olan vekillerimiz ile birlikte çalışmaya ve elimizi taşın altına koymaya hazırız” dedi.

Ziyarette söz alan CHP Hatay milletvekili Mevlüt Dudu ise. “İTSO Bölgemizin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri. Bizler üreten ve istihdama dayalı yatırımcılarımıza her türlü desteğin verilmesinden yanayız. Artık insanlarımız değişim ve gelişim istiyor. İnsanlar arasında kutuplaşmak değil, birlik ve beraberlik hakim olması lazım. İskenderun ve bölgeye hizmet noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Suriye savaşları en çok bölgemizi ve sınır illerimizi etkilemiştir.

Tüm bu sıkıntıları biliyoruz ve görüyoruz. Halkımızın beklentilerine cevap verebilmek için biz hazırız” dedi. CHP Hatay milletvekilleri Riyad Kırmızıoğlu ve Sonay Aykutta ziyarette seçim çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundular. CHP Hatay milletvekili adaylarının ziyaretinde İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen, İTSO Başkan vekili Çağrı Belibağlı, İTSO yönetim kurulu üyeleri Bülent Seküçoğlu, Adnan Mursaloğlu Gassan Kuran ve Necat Özkaya da Hazır bulundular.

IMG_1637 IMG_1638 IMG_1639 IMG_1641 IMG_1642 IMG_1646 IMG_1648