BELEN’DE ENGELLİLER HAFTASI DOLAYISIYLA PİKNİK YAPILDI

10-16 Mayıs tarihlerinde kutlanan Engelliler Haftasının kapanışı münasebeti ile Kaymakamlık organizesinde, Belen İlçesinde ikamet eden Engelliler için Müftüler Mahallesinde bir piknik etkinliği düzenlendi.

16 Mayıs 2015 tarihinde Müftüler Piknik Alanında, engelli ve aileleri ile birlikte 35 kişinin katılımı ile düzenlenen etkinliğe Belen Kaymakamı Abdulaziz AYDIN, Belediye Başkanı Adnan VURUCU ile birlikte katılarak, ailelerle gün boyu birlikte olup, sohbet ve eğlencelerine katıldı.

Kaymakam AYDIN; engelli bireylerin sosyal hayata katılarak toplum içerisinde daha fazla yer alabilmeleri adına son yıllarda gerek mevzuatımızda, gerekse de sivil toplum katkıları ile yapılan örnek çalışmaların her geçen gün arttığına dikkat çekerek, hafta etkinlikleri çerçevesinde doğa ile iç içe bu güzel insanlarla birlikte güzel bir ortamı paylaşmaktan mutlu olduğunu, zaman zaman hanelerinde ziyaret edilen ailelerle bu kez piknik ortamında bir araya gelindiğini belirtti. Piknik, günün anısına katılım gösteren ailelere Kaymakamlığın hazırlamış olduğu hediye paketlerinin dağıtımı sonrası bir sonraki etkinlikte tekrar buluşmak üzere sona erdi.

DSC_0087 DSC_0097 DSC_0115 DSC_0118 DSC_0205 DSC_0251

Önceki İçerikBU ÇOCUKLAR İÇİN NE YAPSAK AZDIR
Sonraki İçerikArsuz Belediyesi’nde sistem değişti