İskenderunspor 1967 Spor Kulübü Hatay Tüfad Şubesi yönetimini ziyaret etti

İskenderunspor 1967 spor kulübü Kongrenin arından seri ziyaretlere devam ediyorlar. İskenderunspor Kulüp Başkanı Ali Gökhan OLĞUN,As Başkan İsmet Antakyalı,Mali İşler Sorumlusu ve Hatay’ın tek kadın yönetim kurulu üyesi Miyase Müslioğlu,ile birlikte Hatay Tüfad Şubesi yönetimini ziyaret ettiler.

Başkan Yaşar Düzen ve antrenörlerin bulunduğu ziyarette söz alan İskenderunspor Kulüp Başkanı Ali Gökhan OLGUN,yaptığı açıklamasında.Değerli Başkanım biliyorsunuz ki geçtiğimiz günlerde İskenderunspor kulübünün kongresinin arından ben ve yönetim kurulu üyelerimiz göreve seçildik ve çalışmalara başladık.sizlerde bu şehrin Spor’una ciddi destek veren ve hocalarımızla takımlarımıza gelecek nesilleri yetiştirmeye çalışıyorsunuz Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın heyacanı çük büyük Turuncu mavi renklerin insana verdiği heyecan ve keyif hiçbir şeyde olmaz.

Maalesef üzülerek söylüyorum ki İskenderun da spor’u bitirme noktasına getirdiler. Bu güne kadar futbolcu olarak şehrimiz için mücadele ettim bundan sonra ise Başkan olarak taraftarlarımızla birlikte bu şehrin istediği takımı yaratmak için çabalıyoruz yönetimimizde ilk kez bir bayan arkadaşımız bulundu. Bu güne kadar bölgemizde bir ilk oldu ve amacımız bayanları da maçımıza çekerek onların da desteklerini alacağız dedi.Hatay Futbol Antrenörleri Dernek Başkanı Yaşar Düzen ise Bizleri ziyaret etmenizden dolayı çok mutlu olduk.

İskenderunspor’un tarifi ve rengi tartışılmaz.bu güne kadar Hatay’daki tüm takımlarımıza destek olmaya çalıştık ama maalesef ki görüyoruz İskenderun da spor’u bitirme noktasına getirdiler.yıllardır bu takımın peşinde koşan taraftarları hep hüsrana uğrattılar.bende bu takımın formasını onurla ve şerefle giydim inşallah sizin çabalarınız boşuna gitmeyecektir. Ciddi bir ekiple yola çıktığınızı gördüm yönetim kuruna başarılar diliyorum. Bu güne kadar destek isteyenlerden bir şey olmadı sizin amatör ruhla gönülden bu işi yapacağınıza inancım tam açıklamasını yaptı.

IMG_3358 IMG_3359 IMG_3360 IMG_3361