BAŞKAN SAVAŞ BELEN VE İSKENDERUN’DA MAHALLELERİ ZİYARET ETTİ

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay geneline hizmet sunumunda hemşerileriyle mutabakata vararak hareket etmeye devam ediyor.
İl genelinde mahalle toplantıları düzenleyerek istişareler yapan ve istişareler doğrultusunda hizmetler üreten Başkan Savaş, Belen ve İskenderun mahallelerinde büyük teveccühle karşılandı.
CHP Hatay Milletvekili ve Adayı Mevlüt Dudu, CHP Hatay Milletvekili Adayları Riyat Kırmızıoğlu ve Sonay Aykut ve ilçe parti teşkilatına mensup hemşerileriyle birlikte Belen’in Cırtıman ve İskenderun’un Güzelçay, Güzelköy, Müftüler, Suçıkağı, Aşkarbeyli, Cebike mahallelerindeki sorunları yerinde inceleyerek efektif ve kalıcı çözümler için düğmeye bastı. Başkan Savaş, “Sorunları yerinde tespit etmek ve kalıcı çözümler sunmak üzere siz hemşerilerimin görüşleri bize yol gösteriyor. Bu anlamda “Birlikte Çalışıyoruz, Birlikte Üretiyoruz” sloganı bizim hizmet sunumunda feyz aldığımız bir slogan. Hemşerilerimizin taleplerini emir telakki ederek kaliteli hizmetler sunmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
İl Genelindeki Mahallelerin Tüm Sorunları Çözüme Kavuşturulacak
Belen Cırtıman Mahallesi ve başta Ada Yaylası olmak üzere çevre yaylalarda yürütülen geniş kapsamlı yol çalışmaları, parke döşeme, dere ıslah, menfez ve dolgu çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgiler alan Başkan Savaş, çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanarak sorunu olan mahallelere çözümler üretilmesi konusunda talimatlar verdi.
İl genelindeki mahallelerde bozuk yol, ıslah edilmemiş dere ve altyapısız mahalle bırakmama amacında olduklarını dile getiren Başkan Savaş, HBB ve HATSU ekiplerinin hummalı çalışmalar yaparak sorunları bir an önce çözüme kavuşturmalarını istedi.
Su Fiyatlarındaki Popülist Söylem, Genel Seçime Dönük Bir Yanıltmaca
Hizmet sunumunda ötekileştirici her türlü uygulamanın karşısında olduklarının da altını çizen Başkan Savaş, bugüne kadar gerçekleşen hizmet dağılımında parti ve siyasi görüş kıstaslarına başvurmadıklarını ve herkese eşit miktarda hakkaniyet ölçüsünde hizmet sunduklarını kaydetti.
Son dönemde halkı su fiyatları üzerinden HBB’ye karşı kışkırtmak üzere kamuoyunda planlı ve programlı bir karalama kampanyası yürütüldüğünü belirten Başkan Savaş, gerçeklerden uzak popülist söylemlerin tamamıyla halkı yanıltmaya dönük bir genel seçim yatırımı olduğunun altını çizdi.
Hizmetlerimiz, Huzur, Güven, İnsan Sağlığı ve Modern Kentleşme Eksenli
Hatay genelinde içme suyu ve kanalizasyon şebekelerinin halk sağlığı ekseninde en kaliteli şartlara taşınmasının hayati bir önemde olduğunu vurgulayan Başkan Savaş, “Çalışmalarımız ve projelerimiz huzur, güven, insan sağlığı ve modern kentleşme kıstaslarını esas alıyor. Bu noktada çalışmalarımızı gece gündüz demeden büyük bir titizlik, sorumluluk ve hizmet aşkıyla sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.
Genel Seçimler Kötü Gidişata Dur Demek İçin Hayati Bir Fırsat
7 Haziran’da gerçekleşecek genel seçimlere de değinen Başkan Savaş, ülkenin kaderine direkt etki edecek hayati bir seçim olması itibariyle tüm hemşerilerinin sosyal, ekonomik, manevi ve toplumsal kötü gidişatı sonlandırmaları için, sandığı büyük bir fırsat olarak görmeleri gerektiğini kaydetti.
Gerçekleşen toplantılarda vatandaşlar Başkan Savaş’ın konuşmalarını sık sık alkışlarla keserek desteklerini ifade ettiler.

HBB-BASIN-YAYIN-5JPG HBB-BASIN-YAYIN-4JPG HBB-BASIN-YAYIN-3JPG HBB-BASIN-YAYIN-2JPG HBB-BASIN-YAYIN-1JPG

Önceki İçerikBELEDİYEDEN SON GÜN UYARISI
Sonraki İçerikAK PARTİ HİZMETİN VE MİLLETİN PARTİSİDİR