Riyat Kırmızıoğlu,Kanatlı Esnafını Ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayları Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Avukat Mevlüt Dudu ve Ziraat Mühendisi Sonay Aykut, Milletvekili aday adayları Kamil Turan, Süleyman Uyar, ilçe başkanı Jorj Basus ve yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile onlarca partiliyle İskenderun esnafını ziyaret ettiler.
Kalabalık bir ekiple İskenderun Kanatlı Caddesi esnaflarını gezen CHP Hatay Milletvekili Adayları Kırmızıoğlu, Dudu ve Aykut, hayırlı işler, bol kazançlar dileklerinde bulundular ve 7 Haziran genel seçimlerinde esnaflardan destek istediler.
CHP İskenderun Merkez seçim Bürosu önünde toplanan kalabalık partili grubu, Cuma Namazı’nın ardından esnaf gezisine hızlı bir giriş yaptı.
Yaklaşık 200 kişilik kalabalık bir ekiple esnafları ziyaret eden CHP Hatay Milletvekili Adayları Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Avukat Mevlüt Dudu ve Ziraat Mühendisi Sonay Aykut, esnaflarla kısa sohbetler yaptılar, şakalaştılar ve seçimlerde CHP’ye oy istediler.
CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu’nun ailesinin esnaf olması ve işyerlerinin de cadde üstünde olması esnafların ilgisini arttırmaya yetti. Aynı zamanda çocukluğu da Kanatlı Caddesi’nde geçen Doktor Riyat Kırmızıoğlu, yoğun seçim çalışmaları arasında ihmal ettiği çocukluk arkadaşlarını, esnaflık yapan dostlarını da ziyaret ederek gönüllerini aldı.
Kırmızıoğlu, esnaflardan gördüğü ilgi ve destekten bihayli memnun bir şekilde gezisini moralli bir şekilde tamamladı.
Samimi, sıcak ve neşeli bir atmosferde gerçekleşen esnaf gezisinde, milletvekili adaylarına eşlik eden kalabalık partili grubu alkışlarla tempo tuttular, esnaflara hayırlı işler dileklerinde bulundular.

Kanatlı Cad. Esnaf Ziyareti (1) Kanatlı Cad. Esnaf Ziyareti (2) Kanatlı Cad. Esnaf Ziyareti (3) Kanatlı Cad. Esnaf Ziyareti (4) Kanatlı Cad. Esnaf Ziyareti (5) Kanatlı Cad. Esnaf Ziyareti (6) Kanatlı Cad. Esnaf Ziyareti (7) Kanatlı Cad. Esnaf Ziyareti (8)

Önceki İçerikKırmızıoğlu, Sosyal Yardım Neymiş CHP İktidarında Görecekler
Sonraki İçerikİçmimar Çağrı Aytaş’ın Mutlu Günü