GENÇLERİMİZ DEĞİŞİMİN ANAHTARIDIR

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Başkan Seyfi Dingil mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Samsun’da, bağımsızlığın ilk adımının atıldığı tarihi günün önemini belirtti. Kurtuluş mücadelesinin başlangıcı olan bu günün ayrıca Gençlik ve Spor Bayramı olarak da kutlanmasının çok anlamlı olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil mesajında, şunları kaydetti:“Türk milletinin geleceğinin teminatı olan gençliğe verilen en büyük hediye olan 19 Mayıs günü gençlik bayramı olarak kutlanmaktadır.

Türk gençliğinin 19 Mayıs 1919′da yakılan özgürlük ve bağımsızlık meşalesini gelecek kuşaklara her zaman aynı coşku ve heyecanla taşıyacağına inancım tamdır. Tarih boyunca toplumları ayakta tutan en büyük güç gençlik olmuştur. Bu nedenle; gençlerimizi kendine güvenen, donanımlı, bilgili, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, demokrasiye inanan, çalışkan ve üretken insanlar olarak yetiştirmek en önemli görevimizdir. Gençlerimizi değişimin anahtarı, gelişmenin itici gücü olarak görüyorum.

Bu duygu ve düşüncelerimle başta geleceğimizin teminatı olan sevgili gençlerimiz ile tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehit ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL