Milli Sporculardan Vali Topaca’ya Ziyaret

Hatay Valisi Sayın Ercan Topaca, 19 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın ile farklı branşlarda uluslararası başarılara imza atmış bir grup gencimizi makamında kabul etti.

15 Mayıs 2015 Cuma günü saat 09.30’da gerçekleşen ziyarette genç sporcuları elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik eden Hatay Valisi Sayın Ercan Topaca, ‘’Ülkemizi ve ilimizi uluslararası arenada temsil eden, bizlere büyük gurur yaşatan bu gençleri misafir etmekten büyük memnuniyet duyuyorum. Bu gençler kendi alanlarında elde ettikleri başarılar ile sadece kendi aileleri ve ilimiz açısından gurur kaynağı olmakla kalmamış, aynı zamanda ülkemiz adına da büyük başarılara imza atarak göğsümüzü kabartmışlardır. Bizler de geleceğe güvenle bakmamızı sağlayan bu başarılı gençler için el birliği ile çalışmaktayız.’’ dedi.

Sporcularımızın elde ettikleri başarıların diğer gençlere örnek olması bakımından önemli olduğuna dikkat çeken Sayın Topaca, ‘’Nazmiye Hanım‘ın kendisinden dinlediğim hayat hikayesi beni çok gururlandırdı. Kendisi 2012 Halter Kadınlar Paralimpik Oyunları Olimpiyat Şampiyonudur. Bu küçümsenecek bir başarı değil. Bu başarıyı elde etmek için birçok şeyden fedakarlık yaptığını, sürekli spora ve başarıya odaklandığını ve geldiği noktayı korumak adına çalışmaya devam edeceğini belirtti. Bu boyutuyla genç sporcularımıza başarılı bir örnek teşkil ettiğini düşünüyorum. Tüm genç sporcularımızdan daha büyük başarılar bekliyoruz. Disiplinli ve planlı bir şekilde başarıya odaklanarak çalışmalarını ve kendilerini geliştirmelerini tavsiye ediyoruz.’’ dedi.

İlimizde başarılı sporcuların sayılarının artmasını temenni eden Sayın Topaca tüm gençlerin Gençlik ve Spor Haftasını kutlayarak günün anısına genç sporculara hediyeler verdi.

Ziyarete 2012 Halter Kadınlar Paralimpik Oyunları Olimpiyat Şampiyonu ve Olimpiyat Rekortmeni Nazmiye Uslu, 2013 Satranç Avrupa Şampiyonu Denizcan Temizkan, 2014 Balkan Yıldızlar Teakwondo Şampiyonası İkincisi Beyazıt Faruk Şan, 2013 Balkan Şampiyonası Bayrak Yarışı Dördüncüsü Sevnur Aladağ da katıldı.

1 2 3 4 5