ERHAN AKSAY HEYECANI İSKENDERUN’DA BAŞLIYOR

Hatay’ın Anavatana katılması münasebetiyle Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Erhan Aksay Futbol Turnuvası ve 1. Körfez Futbol Turnuvası maçları bu hafta sonu başlıyor.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen bu yıl da 31.’si düzenlenecek olan Erhan Aksay Futbol Turnuvası ve ilk kez organize edilecek 1. Körfez Futbol Turnuvası maçlarının açılışı 16 Mayıs 2015 Cumartesi günü saat 17.00’de İskenderun Sentetik Çim Yüzeyli Saha’da İskenderunspor Şöhretler Karması ile Protokol arasında oynanacak gösteri maçı ile başlayacak.

Başkan Savaş’ın da katılım göstereceği maçın ardından turnuvanın ilk müsabakası Gökkuşağı ile Belen Kaymakamlığı arasında saat 18.30’da oynanacak.

Hatay’daki kardeşlik, medeniyet, birlik ve beraberlik ortamını daha da arttırmak amacıyla düzenlenen Erhan Aksay Futbol Turnuvası’nın İskenderun Körfez Grubu’nda 14 takım yer alıyor. 2 grubun olduğu ve her grupta 7 takımın yer alacağı İskenderun Körfez Grubu mücadelelerinde kamu kurum ve kuruluşlarının takımlarıyla, sivil toplum kuruluşlarından oluşan takımlar bir araya gelerek bu geleneği yaşatmaya devam edecek.

Trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Antakya Belediye Başkan Yardımcısı merhum Erhan Aksay’ın anısına her yıl belediye tarafından tertiplenen Erhan Aksay Futbol Turnuvası’nı ilçe belediyesi personellerinin yanı sıra vatandaşlar da izleme fırsatı bulacak.

ERHAN AKSAY HEYECANI İSKENDERUN’DA DA BAŞLIYOR(ARŞİV FOTO) (1) ERHAN AKSAY HEYECANI İSKENDERUN’DA DA BAŞLIYOR(ARŞİV FOTO) (2)

Önceki İçerikDoğum Yardımı Uygulaması Başladı
Sonraki İçerikKaymakam Aydın’a Öğrencilerden Ziyaret