Belen Durmuyor ,“Gündüz broşür dağıtımı, akşam ev toplantıları”

Başkan Evren; “Gündüz broşür dağıtımı, akşam ev toplantıları”

Chp Belen Kadın Kolları Başkanı Yüksel Evren ve ilçe kadın kolları yönetimi, dur durak bilmez çalışmalarıyla göz doldurmaya devam ediyor. Mahalle mahalle dolaşıp, kapıları tek tek çalarak broşür dağıttıklarını ifade eden Başkan Evren; “Basına daha önce verdiğim demeçlerde söylediğim gibi, kadın kollarımla kapı kapı dolaşıyoruz. Sadece broşür dağıtmıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarı gerçekleşince vatandaşlarımızın neler kazanacağını anlatıyoruz.

Ekonomi açısından her vatandaşımızın rahatlığı düşünülmüş bir seçim bildirgesiyle yola çıktık. Ve sadece 4 yıl içinde ülkemizin ne kadar rahat nefes alacağını anlatıyoruz. Çalışmalarımız bununla bitmiyor. Gündüzleri kapı kapı broşür dağıtarak her kesimden oy istiyoruz. Akşamları evlerde toplantılar düzenleyerek geniş kitlelere ulaşıyoruz. Çalışmalarımızdan hep olumlu sonuçlar aldık. Ulaştığımız insanlardan destek görüyoruz. Buda şunu ifade ediyor. Halkımız artık yenilik istiyor. Rahat bir nefes almak istiyor.” İfadelerini kullandı. Çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğini hatırlatan Başkan Evren; “İnanıyoruz ki, 8 Haziran sabahı ülkemiz ve vatandaşlarımız için karalık yerini aydınlığa bırakacak.” dedi.

Chp Belen Kadın Kolları kapı kapı broşür dağıtıyor (1) Chp Belen Kadın Kolları kapı kapı broşür dağıtıyor (2) Chp Belen Kadın Kolları kapı kapı broşür dağıtıyor (3) Chp Belen Kadın Kolları kapı kapı broşür dağıtıyor (4) Chp Belen Kadın Kolları kapı kapı broşür dağıtıyor (5) Chp Belen Kadın Kolları kapı kapı broşür dağıtıyor (8)