İSKENDERUN BELEDİYESİNDEN EN ŞEFFAF İHALE

Mülkiyeti İskenderun Belediyesine ait 19.sıra numaralı taşınmazların satış ihalesi 28.Mayıs.2015 tarihinde yapılacak. İskenderun Belediye Başkanlığı tarafından ilan edilen taşınmaz mal satış ihalesi açık arttırma usulü ile olacak. Aşkarbeyli mıntıkasında bulunan 19 daire için satış ihalesi 28.05.2015 Perşembe günü saat:14.00’da Belediye Encümen salonunda encümen huzurunda yapılacak.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in talimatı ile ihale ilanının tüm şeffaflıkla yayınlanması ve duyurunun halka yoğunlukla yapılması konusunda çalışmalar yapıldı. Taşınmazların bulunduğu mahalle üzerinde İskenderun Belediyesi tarafından bez afiş ile ilan duyurusu asıldı. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil;” vatandaşlarımızı yakından ilgilendiren bu önemli ihaleyi kamuoyuna açık bir biçimde yansıtmak istedik. İlanıyla, duyurusuyla Türkiye’nin en şeffaf ihalesini yapıyoruz.

Şeffaf yani saydam olmak ancak kendinden emin olan kişilerin yapabileceği bir şeydir. Şeffaflık ancak kendine inanan, güvenen, kendisinden emin olan, ihalenin sonucuyla da kesinlikle ve asla ilgilenmeyen kişilerin yapabileceği bir anlayıştır. Mülkiyeti Belediyemize ait olan taşınmazları satışa sunarak hem belediye yatırımlarına kaynak oluşturacağız hem de şehir ekonomisine hareketlilik kazandıracağız ”dedi.

ihale 1 ihale 2 ihale 3