Belen, Cumhuriyet Halk Partisi Dedi

Chp Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel; seçim komitesi ve çok sayıda partiliyle gittiği mahallelerden destek sözleriyle döndüler. Milletvekili adaylarının da katılması mahalle sakinlerinin sözlerini perçinledi.

Benlidere Mahallesi hizmet bekliyor
Chp Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, Seçim Komitesi ve Mustafa Çerçikaya’nın Başkanlığındaki Gençlik Kolları ile Benlidere Mahallesi Muhtarı Mehmet Berberci’yi ziyaret etti. Muhtar Berberci mahallenin rutin sorunlarından ziyade acil olarak mahallenin yollarına ve su sıkıntısına dikkat çekti. Başkan Yüksel muhtarın sorunlarını dinlerken gerekli notları aldırarak ilerleyen günlerde mahallenin ölçümlerine göre en verimli noktaya bir sondaj vurulacağını ve iş makinalarının yolları genişletmek için çalışmaya başlayacağını söyledi.

Halilbey Mahallesi’nden Dudu’ya tam destek
Gedik – Halilbey Mahallesi meydandaki kıraathanede buluşan mahalle sakinleri Chp Belen İlçe Teşkilatı ve Milletvekili Adayı Mevlüt Dudu’yu yürekten karşıladı. Çoğunluğunu kadınların oluşturduğu mahalleliler, parti üyeleriyle bir araya gelince salonda oturacak yer kalmadı. Aday Dudu’nun ağzından çıkan sözleri pür dikkat dinleyen mahalleliler, Adayı soru yağmuruna tuttular. Chp’nin seçim vaatleri hakkında açıklamalar yapan Dudu, tam destek sözleriyle uğurlandı.

Aday Ertem, Kıcı Mahallesiyle kucaklaştı
Chp Hatay Milletvekili Adayı Birol Ertem, Chp Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel ve çok sayıda partili Kıcı Mahallesi Muhtarı Ahmet Soysal ve beraberindeki mahalle sakinleriyle, mahallenin düğün salonunda bir araya geldi. Doktorluktan ne için siyasete atıldığı anlatarak sözlerine başlayan Birol Ertem, Chp’nin Seçim Bildirgesi üzerinden hükümete yüklendi. Konuşmasının sonunda mahalle sakinlerinin sorularını cevaplayan Aday Ertem coşkulu bir şekilde uğurlandı.

Chp Hatay Milletvekili Adayı Mevlüt Dudu ve Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel Halilbey Mahallesinde (10) Chp Hatay Milletvekili Adayı Birol Ertem ve Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel Kıcı Mahallesinde (6) Chp Hatay Milletvekili Adayı Mevlüt Dudu ve Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel Halilbey Mahallesinde (1) Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, Seçim Komitesi ve Gençlik Kolları Benlidere Mahallesinde (3) Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, Seçim Komitesi ve Gençlik Kolları Benlidere Mahallesinde (1)