Chp’li gençler Belen’de “Fırtına” gibi!

Chp Belen Gençlik Kolları yönetimi seçime sayılı günler kala çalışmalarına hız verdi. Kendi içinde komisyonlar kurarak görev dağılımına gittiklerini ifade eden Başkan Çerçikaya; “ekip olarak hepimiz çalışıyoruz. Bazı arkadaşlar gündüz çalışıyorlar bazıları ise vardiyalı çalışıyorlar.

Ona göre komisyonlar kurup görevlendirme yaptık. Yani gençlik kolları hem gece hem gündüz çalışıyor. Bayrak asma, afiş çalışmaları, ev ziyaretleri, mitingler ve seçim büromuzun rutin işleri. Ekibimin yükü ağır. İlçe Teşkilatı ve Kadın Kolları ile koordineli çalışıyoruz. Broşür dağıtma, seçim arabası anonsları ve esnaf gezmeleri. Önümüzde çok önemli bir gün var 19 Mayıs.

Bu günde ilçe gençlik kolları ekibime çok iş düşüyor. Belen’de seçim büromuzun açılışı ve Fener Alayı yürüyüşü, 19 Mayıs Etkinlikleri çerçevesinde gerçekleşecek ve etkinlikler yerel sanatçı Fuat İnan’ın konseriyle akşam devam edecek. Bu tür bir 19 Mayıs etkinliği Belen’de ilk olacak.” dedi.

Chp'li gençlerin bayrak - afiş çalışmaları (1) Chp'li gençlerin bayrak - afiş çalışmaları (2) Chp'li gençlerin bayrak - afiş çalışmaları (3) Chp'li gençlerin bayrak - afiş çalışmaları (4) Chp'li gençlerin bayrak - afiş çalışmaları (5) Chp'li gençlerin bayrak - afiş çalışmaları (6) Chp'li gençlerin bayrak - afiş çalışmaları (9) Chp'li gençlerin bayrak - afiş çalışmaları (10) Chp'li gençlerin bayrak - afiş çalışmaları (11) Chp'li gençlerin bayrak - afiş çalışmaları (12) Chp'li gençlerin bayrak - afiş çalışmaları (14) Chp'li gençlerin bayrak - afiş çalışmaları (16) Chp'li gençlerin bayrak - afiş çalışmaları (18) Chp'li gençlerin bayrak - afiş çalışmaları (23) Chp'li gençlerin bayrak - afiş çalışmaları (26)