Başkan Yüksel; “Askerlik kutsal bir vazifedir”

Chp Belen halkla iç içe olmaya devam ediyor

Chp Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Çerçikaya ve parti üyeleriyle beraber davullu zurnalı asker eğlencelerine katıldı.

Başkan Yüksel; “Askerlik kutsal bir vazifedir.”
Cumhuriyet Halk Partisi Belen İlçe Teşkilatı, Cumhuriyet Halk Partisi’nin ‘halkın partisi’ olduğunu bir kez daha gösterdi. Chp Belen, Sarımazı Mahallesi Atık Suyu Mevkiinde Sönmez ailesinin oğlu Faruk Sönmez’in ve Cumhuriyet Mahallesi’nde Ülger ailesinin oğlu Cumali Ülger’in “Asker Kınası” eğlencesine katıldı. Davullu zurnalı asker kınası eğlencesinde halaylar çekerek ailelerin ve gençlerin sevinçlerine ortak olduklarını ifade eden İlçe Başkanı Yüksel; “milletimizi benimsiyoruz ve zamanımızın büyük kısmını halkla iç içe geçirerek onlardan biri olduğumuzu gösteriyoruz. Çünkü biz Cumhuriyet Halk Partiliyiz. Halkın Partisiyiz. Bugün bu eğlencelere katılarak, sevinçlerine ve üzüntülerine ortak olduk. Askerlik kutsal bir vazifedir. Peygamber ocağına gidiyorlar. Vatani görevlerini layıkıyla yerine getireceklerdir. Ailelere ayrıldıkları gibi kavuşsunlar diyor, Mehmetçiklerimize de Allah’tan kazasız belasız bir askerlik görevi yapmalarını diliyorum.” dedi.

Chp Belen halkla iç içe olmaya devam ediyor (1) Chp Belen halkla iç içe olmaya devam ediyor (2) Chp Belen halkla iç içe olmaya devam ediyor (3) Chp Belen halkla iç içe olmaya devam ediyor (4) Chp Belen halkla iç içe olmaya devam ediyor (5) Chp Belen halkla iç içe olmaya devam ediyor (6)