Mustafa Kemal Mahallesi Coşkusu Bir Başka

Mustafa Kemal Mahallesi Coşkusu Bir Başka..
Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayları, İskenderun Mustafa Kemal Mahallesi’nde şov yaptılar.
Coşkulu kalabalığa seslenen CHP Hatay Milletvekili Adayları, CHP’nin iktidar yürüyüşünü halkla birlikte haykırdılar. Mustafa Kemal Mahallesi’nde tek yürek ve tek ses olarak haykırılan CHP iktidarına olan inanca yönelik sözleriyle coşkuyu katlayan CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, CHP’nin programını, seçim bildirgesini çok iyi bilen ve heryerde seslendiren Mustafa Kemal Mahallesi halkının coşkusuna teşekkür etti.
CHP’nin Hatay’daki kalelerinden birisi olan İskenderun Mustafa Kemal Mahallesi’nde, partinin programı ve seçim bildirgesini anlatmak ihtiyacını hissetmeyen CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, “Siz de en az bizim kadar CHP’nin seçim bildirgesini biliyor ve heryerrde anlatıyorsunuz. Bunun için size onları anlatmayacağım. Coşkunuza teşekkür ederim” dedi.

Mustafa Kemal Miting (1)

 

CHP Hatay Milletvekili Adayları; Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Hilmi Yarayıcı, Avukat Mevlüt Dudu, Sonay Aykut ve Dilan Bedir’in yanı sıra sahnede yerini alan Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı İsa Taş, CHP’nin iktidar yürüyüşünün coşkusunu ve inancını kutladılar.

Mustafa Kemal Miting (5)

 

 

 

 

İnanmış, yürekli ve coşkulu kalabalığa seslenirken inancını haykıran Doktor Riyat Kırmızıoğlu, “sizler de, bu ülkenin namusluları olarak, birleşeceksiniz, çoğalacaksınız, 7 Haziran günü Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere bıraktığı bağımsız parlamentoyu ayakta tutacaksınız.” Dedi.

Mustafa Kemal Miting (1) Mustafa Kemal Miting (2) Mustafa Kemal Miting (3) Mustafa Kemal Miting (4) Mustafa Kemal Miting (5)

Önceki İçerikKırmızıoğlu, Çiçek Kokulu Annelere Kucak Dolusu Karanfil Dağıttı
Sonraki İçerikAHİLİK HAFTASI KUTLAMA MESAJI