Kırmızıoğlu, Çiçek Kokulu Annelere Kucak Dolusu Karanfil Dağıttı

Kırmızıoğlu, Çiçek Kokulu Annelere Kucak Dolusu Karanfil Dağıttı..
Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Anneler Günü etkinliklerine katıldı.
Bir çok etkinliğe katılarak Annelerle ve Anne adaylarıyla bu özel günü kutlayan Doktor Riyat Kırmızıoğlu, eşi Doktor Selda Kırmızıoğlu ile birlikte caddelerde, sokaklarda halkla birlikte oldular.

Riyat Kırmızıoğlu Anneler Günü (1)

 

 

 

 

Anne ve anne adayı kadınlara eşi Doktor Selda Kırmızıoğlu ile birlikte karanfil veren CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızoğlu, herkesin Anneler Günü’nü kutladı ve yaşanabilir, Annelerin yuvalarında mutlu ve huzurlu oldukları, her türlü endişeden uzak yaşadıkları bir Türkiye için çalışacaklarını söyledi.

Riyat Kırmızıoğlu Anneler Günü (2)

 

 

 

 

Allah tarafından Annelik onurunun verildiği kadınların Türkiye’de hak ettikleri noktada olmadığını yaptığı konuşmalarda dile getiren CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Türkiye’nin aydınlık geleceğini dünyaya getiren, yetiştiren Annelerin CHP iktidarında hak ettiği noktaya geleceğine dikkat çekti.

Riyat Kırmızıoğlu Anneler Günü (5) Riyat Kırmızıoğlu Anneler Günü (4) Riyat Kırmızıoğlu Anneler Günü (3) Riyat Kırmızıoğlu Anneler Günü (2) Riyat Kırmızıoğlu Anneler Günü (1)