DUMLUPINAR MAHALLESİ’NİN YAĞMURSUYU HATTI YENİLENDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), İskenderun ilçesine bağlı Dumlupınar Mahallesi’ndeki yağmursuyu hatlarında yenileme çalışmalarının yapıldığını duyurdu.

HATSU Genel Müdürlüğü, İskenderun ilçesi Dumlupınar Mahallesi 197/1 sokakta yağmur sonrası oluşan sorunların hummalı bir çalışma ile revize edildiğini açıkladı. Vatandaşların şikâyeti üzerine çalışma başlatan ekipler, Mahalle genelinde dar sokakların olması ve yağmur sonrası oluşan su birikintilerini önlemek için 180 metre yağmursuyu hattı döşedi.

Tıkanan ve eskiyen hatlarla mücadele çalışmalarını devam ettiren HATSU, İskenderun Dumlupınar Mahallesi’nde yapılan yenileme çalışmalarında 1 kepçe, 1 kamyon ile 5 işçinin görev aldığını ve sorunların bir bir giderileceğini açıkladı.

DUMLUPINAR MAHALLESİ’NİN YAĞMURSUYU HATTI YENİLENDİ (1) DUMLUPINAR MAHALLESİ’NİN YAĞMURSUYU HATTI YENİLENDİ (2) DUMLUPINAR MAHALLESİ’NİN YAĞMURSUYU HATTI YENİLENDİ (3) DUMLUPINAR MAHALLESİ’NİN YAĞMURSUYU HATTI YENİLENDİ (4) DUMLUPINAR MAHALLESİ’NİN YAĞMURSUYU HATTI YENİLENDİ (5) DUMLUPINAR MAHALLESİ’NİN YAĞMURSUYU HATTI YENİLENDİ (6)