Başkan Savaş Belen’de muhtarlarla görüştü

Doç. Dr. Lütfü Savaş, Chp Hatay Milletvekili ve Adayı Mevlüt Dudu ve Chp Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel Belen’deki 19 mahallenin muhtarlarıyla bir araya geldi.

Chp Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, Gençlik Kolları, Kadın kolları ve Seçim Komitesi Başkanlarıyla katıldığı muhtarların toplantısı, Sarımazı Seyran Otel’de kahvaltı eşliğinde gerçekleşti. İçme suyu ve kanalizasyon sorunlarını ele alarak konuşan Başkan Savaş; “tüm zorluklara rağmen Hatay’ın her yerine ulaşır hale geldik.

Büyükşehir olarak Hatsu’yu destekliyoruz. Ama kayıp – kaçakları önleyelim ki suyun maliyeti düşsün.” dedi. “Sizler bizlere 30 Mart’ta yerel iktidarı verdiniz.” Diyerek sözlerine başlayan Milletvekili adayı Dudu; “ inşallah 7 Haziran seçimlerinde genel iktidar olmanın gururunu hep birlikte yaşayacağız. Bu seçim ülkemiz için bir kırılma noktasıdır. Bu diktatör düzene son verme eğilimidir.” dedi.

Başkan Savaş Belen'de muhtarlarla görüştü (1) Başkan Savaş Belen'de muhtarlarla görüştü (2) Başkan Savaş Belen'de muhtarlarla görüştü (3) Başkan Savaş Belen'de muhtarlarla görüştü (4) Başkan Savaş Belen'de muhtarlarla görüştü (5) Başkan Savaş Belen'de muhtarlarla görüştü (6) Başkan Savaş Belen'de muhtarlarla görüştü (7) Başkan Savaş Belen'de muhtarlarla görüştü (8)