Hatay’da, Chp Gençlik Kolları bir araya geldi

Chp Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, Hatay Chp İl Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kutlu, Milletvekili Adayı Serkan Topal ve tüm ilçe gençlik kollarının katılımıyla, geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleşen Chp İl Başkanlığı Binasında gerçekleşti.

Chp Belen Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Çerçikaya ve ilçe gençlik kollarıyla katıldığı toplantıya yoğun ilgi vardı. Görüşme sonrasında toplantıyı değerlendiren Başkan Çerçikaya; “Gençlik Kollarımla katıldığımız bu toplantı bizim için çok önemliydi. Gençlik Kolları Genel Başkanımız Sn. İrfan İnanç Yıldız’la tanıştığımıza çok memnun olduk. Seçim süresi boyunca gençlik kolları olarak üzerimize düşen görevleri değerlendirdik. Toplantımız çok olumlu geçti. Emeği olan herkese başta İl Gençlik Kolları Başkanım Ümit Kutlu’ya ve ekibine teşekkür ederim.” dedi.

Hatay'da Chp Gençlik Kolları biraraya geldi (2) Hatay'da Chp Gençlik Kolları biraraya geldi (3) Hatay'da Chp Gençlik Kolları biraraya geldi (5) Hatay'da Chp Gençlik Kolları biraraya geldi (8) Hatay'da Chp Gençlik Kolları biraraya geldi (9)