Chp Belen’in ev ziyaretleri devam ediyor

Aday Adaylarının propagandaya başlamasından buyana seçim heyecanın bir an bile eksilmediği Chp Belen Ailesi aralıksız çalışmaya devam ediyor.

Chp Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, Gençlik Kolları, Kadın Kolları, Seçim Komitesi yani her neferiyle çalışmaları göz dolduruyor. Chp Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel’in ev toplantıları ile ilgili basına verdiği demeçte; “Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne kavuştuktan sonra mahalleye dönen köylerle birlikte mahalle sayısı 19’a çıktı. Düzenli bir çalışmayla bu mahallelerde çok iyi yapılandık. Bu yapılanma sayesinde birçok ev toplantısı düzenledik. Her gün toplantı düzenliyoruz.

Bu toplantılar akşamları gerçekleşiyor. Bazı akşamlar iki toplantı bile düzenlediğimiz oluyor. Adaylarımızda bizlere eşlik ediyor. Toplantılarda vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle karşılaşıyoruz. Buda beni ve ilçe teşkilatımı ziyadesiyle memnun ediyor. Buradan bizimle gece yarılarına kadar emek harcayıp, toplantılarımıza katılan Gençlik Kollarıma, Kadın Kollarıma ve parti üyelerime teşekkür ediyorum.” dediği öğrenildi. Sarımazı Mahallesi’nden Emin Çalışkan’ın, Bakras Mahallesi’nden Hasan Göçmen’in, Halilbey Mahallesi’nden Yasin Alsu’nun, Atık Mahallesi’nden Yaşar Söylemez ve Mehmet Korkmaz’ın evlerine misafir olduklarını ve ev toplantılarının süreceği gelen bilgiler arasında.

Chp Belen'in ev ziyaretleri devam ediyor (2) Chp Belen'in ev ziyaretleri devam ediyor (4) Chp Belen'in ev ziyaretleri devam ediyor (5) Chp Belen'in ev ziyaretleri devam ediyor (6) Chp Belen'in ev ziyaretleri devam ediyor (8) Chp Belen'in ev ziyaretleri devam ediyor (9)