İskenderun 1967 spor kulübü yeni yönetimi

İskenderun 1967 spor kulübü yapılan kongrenin arından yeni yönetimiyle birlikte Basın mensuplarının karşısına geçtiler.Karaağaç Resturantta düzünlenen Basın toplantısına katılan Kulüp Başkanı Ali Gökhan Olgul,ve yönetim kurulu üyeleri hedeflerini açıkladılar.

Düzenlenen İlk basın toplantısında açıklama yapan İskenderunspor 1967 kulübü Başkanı Ali Gökhan Olgun,şehrin yeniden eski ruhuna kavuşacağını söyleyerek başladığı konuşmasında, uzun yıllar Verilen mücadelelerden sonra profesyonel lige çıkmış, profesyonel ligde kimine göre yanlış yönetim, kimine göre sahipsizlik, kimine göre işadamlarının desteğini arkasına almasına rağmen başarılı olamamıştır. Kentimizde bir sahipsizlik mevcuttur. Turuncu Mavi renklere herkesin bir özentisi vardır. fakat bir sahipsizlik almış başını gitmektedir. Bizler bu sezon büyüklerimizi bekledik.

Kentimizde üç tane Turuncu Mavili takımımız bulunmakta. Değerli büyüklerimizin başarılarını desteklemek için arka planda kaldık. Fakat geldiğimiz nokta yine sahipsizlik ve yine hüsran. Bölgemizin ve kentimizin profesyonel takımı küme düşmüştür. Bizler bu durumdan yola çıkarak başarıyı hedefleyen genç, dinamik, değişik, yeni yüzlerden oluşan bir ekip kurarak hiçbir işadamının hiçbir mülki amirinin maddi desteğini almadan hedefleri profesyonel lig olan İskenderunsporu layık olduğu konuma getirmeye çalışacağız. Bu süreç içerisinde belki yorulacağız ama bütün hazırlıklarımızı biz 8 ay önceden tamamlayıp bu yılda başarılı bir şekilde hareket etmenin nerelerden geçtiğini, ne kadar maddiyatın gerekli olduğunu, nasıl futbolcular transfer edilmesi gerektiğini bir takımın nasıl yönetileceğini biliyoruz.

Ben de futbolun içinden gelen çeşitli profesyonel ve amatöre takımlarda oynayan bir futbolcuydum. Yeni kurulan yönetim kurulu arkadaşlarımızla yaptığımız istişareler sonucu beni kulüp başkanlığı görevine layık gördüler. Bizler iyi ve doğru şeyler yapmak istiyoruz. Hedefimiz Turuncu Maviyi profesyonel lige çıkarmak. Madem bu kadar Turuncu Maviyi seviyoruz üç takımımızda da bir başarı göremiyoruz neden? Geçen yıl takımımızı lige Sedat Uysal, ben ve Halis Sözipek lige çıkartıp süper amatörde mücadele etmesini sağladık. Bu takım profesyonel ligden küme düşerken İskenderunspor ismini taşırken bal ligine çıkamadı. Memleketimizde sahipsizlik tavan yapmış durumda. Keşke memleketimizde bulunan üç Turuncu Mavili takım birleşip güçlü bir İskenderunspor kurulsa da daha doğru şeyler yapılsa diye düşünüyorum. Bizler yeni yönetimimizle bir spor kulübü olma yolunda ilk temeli bugün atıyoruz.

Bizim hedefimizde sadece futbol yoktur, spor kulübü olmak vardır. Spora değişik branşlarda katılıp güzel başarılar elde edeceğiz. Bu işin maddiyattan geçtiğini biliyoruz ve altını çizerek bir kez daha söylüyorum; hiçbir mülki amir ve işadamından maddi destek istemiyoruz. Kısa sürede hedefimiz profesyonel ligdir. Bu konuda İskenderun halkının desteğini bekliyoruz. Bizler İskenderun ve Hatay milliyetçiliği yapıp, İskenderunlu futbolculara ve teknik adamlara kapımızı açacağız dedi.

As Başkan İsmet antakyalıoğlu de yaptığı açıklamadı.Bu güne kadar İskenderun’da maalesef takım yöneticileri kendi küplerini doldurmak için çabalamış ve her kesimden tepki almışlar. Bir takımın deplasmana gitmesi için 5 İş adamından para alındığını biliyoruz.bizim amacımız kesinlikle bu değil biz küplerimizi boşaltmak için buradayız yani kendi zamınımızdan paramızdan harcayacağız Başarılı olduktan sonra insanlar artık spor’u tekrar sever ve sevecektir dedi.

iskenderunspor 1967 (3) iskenderunspor 1967 (4) iskenderunspor 1967 (5) iskenderunspor 1967 (7) iskenderunspor 1967 (8) iskenderunspor 1967 (9) iskenderunspor 1967 (12) iskenderunspor 1967 (13)