6’ncı vekil için çalışıyoruz

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, CHP Hatay Milletvekili Adayı Serkan Topal’ı ağırladı:
“İbre CHP’den yana”

CHP Hatay Milletvekili Adayı Serkan Topal, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’yı makamında ziyaret etti. Hep birlikte, omuz omuza ve el birliğiyle iktidara doğru emin adımlarla yürüdükleri mesajının verildiği ziyarette, Başkan Nazım Culha siyasi tecrübeleri ve yerel seçim çalışmalarında edindiği deneyimlerden örnekler verdi. “Siyaset akıl, sağduyu ve sabır ister” diyen Culha, tüm bölgelerde seçime kadar durmadan, yılmadan çalışmak gerektiğinin altını çizdi.
“Belirleyici faktör halktır”
CHP’nin yerelde Hatay’da, genelde ise Türkiye genelinde halkın iktidarını kuracağını söyleyen Başkan Nazım Culha, “Bizler bu partinin bireyleriyiz. Bireyler hiçbir zaman kurumların üzerinde olmaz. Burada da önemli olan halktır. Halkın söylediği her zaman belirleyici faktördür. Halkımız bizim her zaman önümüzdedir. Bizler hep beraber çalışacağız, partimizin ilkelerini anlatacağız. Siyaset hiç kimsenin tekelinde değildir. CHP de kişilerin partisi değildir. 2011 seçimlerinden daha iyi bir tablo ile karşı karşıya olduğumuzu düşünüyorum. Büyükşehir belediyesinin Hatay’da estirdiği havanın seçimlerde sandığa da olumlu yansıyacağını düşünüyorum. Kısacası ibre CHP’den yana.. İktidara 32 gün kaldı” dedi.
“6’ncı vekil için çalışıyoruz”
Türkiye’nin son 13 yıldır kötü yönetildiğini söyleyerek AKP iktidarını eleştiren CHP Hatay Milletvekili Adayı Serkan Topal ise, “Hatay’da 5 milletvekilini kazanacağımız konusunda iddialıyım. Hatta 6’ncı vekil için çalışıyoruz. Daha önceki yıllarda aldığımız oy oranlarını, bu seçimde ikiye katlayacağımızı düşünüyorum. Bu seçimde küsmeden, parçalanmadan, bölünmeden güçlerimizi birleştirmek zorundayız. 7 Haziran’da halkın özlemle ve hasretle beklediği, umut ettiği CHP’yi hep beraber inşa edeceğiz” dedi.
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın siyasi duruşunun yanı sıra kişiliğini de çok beğendiğini söyleyen Serkan Topal, başarılı çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, Başkan Culha’yı tebrik etti.

IMG_2820 IMG_2826 IMG_2843