İçinizden Biri, Dr. Riyat Kırmızıoğlu

Samimi, sıcak ve sevgi dolu kişiliği, hemen her konuda bilgi sahibi, birikimli, mücadeleci, halkla bütünleşmiş farklı bir siyasetçi profili ortaya koyan CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, CHP’nin Hatay’da 1 milletvekili daha fazla çıkarması için geceli gündüzlü çalışmaya devam ediyor.

IMG_9189

 
Farklı, Bilgili, Tecrübeli, Samimi, Yürekli, Mücadeleci, Sevgi Dolu..
O, Dr. Riyat Kırmızıoğlu..
Hatay’ın dört bir yanında seçim çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, İskenderun, Arsuz ve Belen seçim bölgesinin dışında da büyük ilgi görüyor.
Gitttiği her yerde ilgi ve sevgiyle karşılanan Doktor Riyat Kırmızıoğlu, geçmişten bugüne edindiği engin tecrübe ve birikimiyle gönüllerde taht kuruyor.
Uzun yıllar doktor kimliğiyle bölgeye verdiği hizmetleri dilden dile dolaşan Doktor Riyat Kırmızıoğlu, 7’den 70’e herkesle yakından ilgileniyor ve samimi, sıcak duruşuyla da farklı bir siyasetçi aday profili ortaya koyuyor.

Riyat Kırmızıoğlu Özel (11)

 

 

 

 

 

Gittiği heryerde proje diliyle konuşan, samimiyeti ve sevgi dolu kişiliğiyle de gönüllere hitap eden Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi’nin çocuklar, gençler, öğrenciler, yaşlılar, emekliler, esnaflar, memurlar, işçiler ve tarım kesimine yönelik projelerini de kaynaklarını ortaya koyarak anlatıyor.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar yürüyüşüne güç katmak ve 1 fazla milletvekili çıkarmak adına çalışmalarını aralıksız sürdüren Doktor Riyat Kırmızıoğlu, geçmişten bugüne emeklerinin karşılığını fazlasıyla alıyor ve gönüllerdeki yerini her geçen gün bir kat daha büyütüyor.

IMG_9204 Riyat Kırmızıoğlu Özel (1) Riyat Kırmızıoğlu Özel (3) Riyat Kırmızıoğlu Özel (4) Riyat Kırmızıoğlu Özel (5) Riyat Kırmızıoğlu Özel (6) Riyat Kırmızıoğlu Özel (2) Riyat Kırmızıoğlu Özel (7) Riyat Kırmızıoğlu Özel (8) Riyat Kırmızıoğlu Özel (9) Riyat Kırmızıoğlu Özel (10) Riyat Kırmızıoğlu Özel (11) IMG_9189

 

Önceki İçerikŞeyh Mahmut Reyhani omuzlarda sonsuzluğa uğurlandı
Sonraki İçerikBaşkan Vurucu’nun Anneler Günü Mesajı