Motorsporları Kulübü İTSO’yu ziyaret etti

İskenderun Motorsporları Kulübü üyeleri İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a nezaket ziyaretinde bulundular. İskenderun’un turizm ve soportif yönünden gelişmesi için kulübü kurtudkalırı belirten İskenderun Motorsporları Kulübü Başkanı Menderes Şereflişan, “Amacımız İskenderun’u ve bölgemizi en iyi şekilde tanıtmak, Son yıllarda özellikle Off Raad 4×4 arazi araçlarının katılımı ile gerçekleştirilen yarışmalara ve organizasyonlar büyük ilgi görüyor ve o şehrin tanıtımına da büyük katkılar sağlıyor.

Bizlerde İskenderun’da şu an 15-20 araçlık bir filomuz var. Türkiye genelinde düzenlenen yarışmalara katılmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz ay 4-5 Nisan tarihleri arasında Osmaniye’de düzenlenen yarışmalara 4×4 arazi araçları ile katıldık.Burada amacımız şehrimizin tanıtımına, turizmmine katkı sağlamak ancak, iş aramlarımızdan ve sivil toplum kuruluşlarımızdan da destek bekliyoruz. Bu tür yarışlar ve parkurlar neden İskenderun’da olmasın ” dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başakanı Levent Hakkı Yılmaz ise, İskenderun Motorsporları Kulübünü yeni tanıdığını belirterek, “Şehrimizde böyle bir kulübün kurulmsı, İskenderun için önemli. Gerek şehrin tanıtımı, gerekse turizm yönünden gelişmesi için yaptığınız çalışmalar da sizlere destek olunması gerektiğini düşünüyorum ve Bu konuda İskenderunlu iş adamlarımızın da elini taşın altına koyacaklarına inanıyorum” dedi.

motorspor kulübü itsoyu ziy. etti (1) motorspor kulübü itsoyu ziy. etti (2) motorspor kulübü itsoyu ziy. etti (3) motorspor kulübü itsoyu ziy. etti (4) motorspor kulübü itsoyu ziy. etti (5)