Karasayar,Arsuz halkına AK Partinin İcraatlarını anlattı

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar,seçim çalışmaları kapsamında Hatay’ın tüm ilçelerini karış karış geziyor.
Seçim çalışmalarını Arsuz’da sürdüren Karasayar,Arsuz halkına AK Partinin İcraatlarını ve hedeflerini anlatarak 7 Haziran Genel Seçimlerinde vatandaşlardan AK Partiye oy İstedi.
Seçim çalışmaları kapsamında gittiği yerlerde AK Partinin Türkiye Geneli 400 milletvekili hedefini dile getiren Karasayar, “AK Parti hükümeti Türkiye’nin kalkınması için büyük başarılara imza atmıştır. Yapılan hizmetler ve gelişimler sadece ülkemizde değil dünyanın birçok ülkesinde takdirle karşılanıyor. Bundan sonraki süreçte de ülkemizin daha da gelişmesi için çalışmalar devam edecektir.”dedi.
Karasayar,AK Parti’nin Türkiye’de 13 yıldır bir devrim yaşattığını da ifade ederek, “13 yıldır, ilkeli, dürüst ve ahlaklı siyaseti ile ülkemizde küflenen demokrasiyi tekrar canlandıran partimiz, bu seçimde Türkiye’yi muhasır medeniyetler seviyesinin de üzerine çıkarmayı vaad ediyor. Ama bu halk bizim söylemlerimizin sadece vaad olarak kalmadığını çok iyi biliyor. O yüzden bize her seçimde daha da fazla teveccüh gösteriyor. Biz de milletimizden aldığımız güç ile her zaman daha iyisini yapmak ve halkımıza daha fazla hizmet etmek istiyoruz. Ben Hatay’daki hemşerilerimin tüm yapılanların farkında olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden 7 Haziran seçimlerinde Hatay, AK Parti’ye hak ettiği desteği verecektir” ifadelerini kullandı.
Seçim çalışmaları kapsamında gittiği bütün yerlerde büyük bir muhabbetle karşılanan Karasayar’a vatandaşların teveccühü yoğun oldu.

1 2 3 4 5

Önceki İçerikYön levhaları yenileniyor
Sonraki İçerikBAŞKAN SAVAŞ PAYASLI MUHTARLAR İLE BULUŞTU