Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi Açılışı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi kursiyerlerini açılışta yalnız bırakmadı. Belediye Sanat Galerisinde düzenlenen Baharın Renkleri temalı resim sergisinin açılışına İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ak Parti Hatay Milletvekili adayı Mehmet Alğan, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Vedat Tosun, Belediye Başkan Yardımcıları Ergün Gözüküçük,Cemir Çengel,Belediye Meclis Üyeleri,kursiyer kadınlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sergiyi gezerek kadın kursiyerlerin yaptığı tabloları inceleyen ve kursiyerlerle ile sohbet eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Bayanlarımız çok güzel eserler meydana getirmişler. Aslında baharın gerçek renkleri sizlersiniz. Şehrimizde sanatsal faaliyetler daha da ileriye gidecek. Bugün de bu anlamlı sergiye katılarak bayan kursiyerlerimize destek vermek istedik. Tüm bayanlarımıza emeklerinden dolayı kutluyorum ve başarılar diliyorum” dedi.

İskenderun Belediyesi Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren kursiyerler, ürettiklerini ekonomik anlamda getiriye çevirmek istediklerini ifade ederek, Belediye yönetiminden şehir içerisinde bir alanda sanat sokağının olması gerektiğini söyleyerek yapımını istediler.

DSC_0072 DSC_0095 DSC_0104 DSC_0122