Halk Günleri Devam ediyor

İskenderun Belediyesi tarafından uygulamaya konulan “Halk Günlerinde” vatandaşlar sorun ve isteklerini anlatma fırsatı buluyor. İskenderun Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla ilçe sakinlerinin sorunlarını dinlemek ve çözmek için düzenlediği Halk gününe bu haftada yoğun katımla devam edildi.

Her hafta Salı günü düzenlenen uygulamada vatandaşlar yetkililerle birebir görüşerek sorunlarına çözüm buluyor. Halk gününe katılan İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük, halkın sorunlarını birebir kendilerinden dinleyerek çözüm önerilerini değerlendirip, konuyla ilgili müdürlüklere sevkini gerçekleştiriyor. İskenderun’lu vatandaşların görüş ve taleplerine her zaman büyük önem verdiğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Gözüküçük;”vatandaşın derdi bizim derdimizdir. Halk gününde görüştüğüm her vatandaşın derdine derman olmaya, sorunlarını, sıkıntılarını çözmeye çalışıyoruz.

Bu güne kadar bu uygulamanın çok faydasını gördük, yüzlerce insanımızı burada ağırladık, kendilerini dinledik. Bu vesile ile belediye hizmetleri ile ilgili konularda sorunları bulunan vatandaşlarımızın mağduriyetlerini gideriyoruz”dedi. “Halk Günü” programının uygulanmasından dolayı memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar, sorunlarıyla hassasiyetle ilgilenilmesinden ve çözüme ulaştırılmasından mutluluk duyduklarını söylediler.

IMG_7504 IMG_7514