Halilbey’de Chp’liler halkın nabzını tuttu

Halilbey’de Chp’liler halkın nabzını tuttu.

Chp Belen İlçe Teşkilatı seçim çalışmalarına hızla devam ediyor. Benzersiz bir seçim atmosferi yaratan Chp Belen İlçe Teşkilatı seçmenlere ulaşmaya devam ediyor.

Chp Belen esnaflarla buluşmaya devam ediyor.
Chp Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel; Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve üyelerin katılımıyla Halilbey Mahallesi’nde kurulan semt pazarı esnaflarını ve çarşı esnaflarını ziyaret ederek 7 Haziran seçimlerinin önemini vurguladı. Alışverişe gelen mahalle sakinleriyle de sohbet ederek seçimin nabzını tutan Başkan Yüksel; “vatandaşlarımızdan 7 Haziran’da sandığa gitmesini istiyorum. Duyarlı davranarak ve geleceğimizi düşünerek oy vermesini diliyorum. Çünkü kullanılmayan her oy ve seçim barajının altında kalan partilere verilecek her oy ülkemizin geleceğini karartacaktır. Bu kötü gidişata dur demek için, çocuklarımızın geleceği için, vatandaşlarımızın rahat bir nefes alması için ve yaşanacak bir Türkiye için 7 Haziran’da vatandaşları sandık başına çağırıyorum. Vatandaşlarımız sandık başında gereğini yapacaktır. Ülkemizin Cumhuriyet Halk Partisi iktidarına ihtiyacı vardır.” dedi.

Halilbey'de Chp'liler halkın nabzını tuttu (1) Halilbey'de Chp'liler halkın nabzını tuttu (12) Halilbey'de Chp'liler halkın nabzını tuttu (20) Halilbey'de Chp'liler halkın nabzını tuttu (21) Halilbey'de Chp'liler halkın nabzını tuttu (36) Halilbey'de Chp'liler halkın nabzını tuttu (120)