Pazar esnaflarından Chp’lilere yoğun ilgi

Pazar esnaflarından Chp’lilere yoğun ilgi
Chp Belen İlçe Teşkilatı, Belen’de Cuma günleri kurulan semt pazarı esnaflarından ve alış veriş yapmaya gelen vatandaşlardan oy istedi.
Chp Belen İlçe Teşkilatı, Başkan Fevzi Yüksel’in öncülüğünde çalışmalarına ivme kazandırıyor. Chp Belen İlçe Teşkilatı Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü’nden edindiğimiz bilgiler” Hatay’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin çıtası yükselmektedir. Buna paralel olarak Belen’de büyüyen bir Chp Ailesi var. Daha önce de basına verdiğimiz demeçlerde Belen’de oyumuzun yüzde yüz artacağı yönündeydi. Artık teşkilat olarak bu oran yüzde yüz olarak kalmayacak. Yüzde yüzün ötesine geçeceğiz.” şeklinde oldu.
Başkan Yüksel “sadece 4 yıl istiyoruz.”
Chp Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve parti üyeleriyle beraber Belen’de Cuma günleri kurulan semt pazarı esnaflarını dolaştı. Alışveriş yapmaya gelen vatandaşlarla seçim bildirgesi üzerinden sohbet ederek oy istedi. Sadece 4 yıl için oy istediklerini ifade eden Başkan Yüksel; “Geleceğimiz için Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarına ihtiyacımız var. Çocuklarımız için elimizi taşın altına koymalıyız. İşçinin ve emeklinin derdi bitecek. Yaşanacak bir Türkiye için sadece 4 yıl istiyoruz.” dedi. Esnafların ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Chp Belen İlçe Teşkilatı, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları’nın broşür dağıtımıyla pazar gezisini sonlandırdı.

Pazar esnafından Chp'lilere yoğun ilgi (27) Pazar esnafından Chp'lilere yoğun ilgi (32) Pazar esnafından Chp'lilere yoğun ilgi (35) Pazar esnafından Chp'lilere yoğun ilgi (46) Pazar esnafından Chp'lilere yoğun ilgi (49) Pazar esnafından Chp'lilere yoğun ilgi (71) Pazar esnafından Chp'lilere yoğun ilgi (77) Pazar esnafından Chp'lilere yoğun ilgi (111)