Mete Aslan İTSO’yu ziyaret etti

MHP Hatay milletvekili adayı Mete Aslan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu. Seçim çalışmaları kapsamında İTSO yönetimini ziyaret eden Milletvekili adayı Aslan, İskenderun’un sahipsizliğinden bahsederek, “Seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu gün buraya gerçekleştridiğimiz ziyaret dostane bir ziyarettir.

İskenderun’unun önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Ticaret ve Sanayi Odası şehrimiz ve bölgemiz ekonomisi için çok önemlidir. Bu bağlmda şehrimizin gelişmesi adına yapılacak çalışmalarda bizler de daha önemli hizmetler bulunmak için bu göreve talip olduk.Maalesef İseknedurn sahipsiz bırakıldı İskenderun’un en önemli meseleleri il olamaması, tepelerin ıslahı. Konut, alt yapıdır bunun yanı sıra konutlar nüfusa göre yapılmalı. Bizler görev yaptığımıs süre içerisinde İskenderun’a yeni yerleşim alanları, kurduk, 17 tane bulvar açıldı, çocuk parkları, spor sahaları bunlar yaptığımız hizmetlerin sadece bir kaçı.

Artık bundan sonra İskenderun Hatay ve bölgemiz için daha büyük projelere imza atmak ve şehrimizi parlemantoda en iyi bir şekilde temsil etmek için bu göreve talip olduk.Takdir halkımızındır” dedi. Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, “İskenderun için yaptığınız eserler ve hizmetler ortada, Çıkmış olduğunuz yolda sizilere de başarılar diliyoruz. Hatay’da deneyimli ve başarılı bir siyasi çizginiz var. Milletvekili seçilmeniz durumunda İskenderun ve bölgemiz için yapılacak tüm projelerde birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Kentimizin ekonomik, sosyal ve kültürel yönden gelişmesi için ne gerekiyorsa elimizi taşın altına koymaya hazırız. Siçzlere çıkmış olduğunuz bu yolda başarılar diliyorum” dedi. MHP Hatay milletvekili Mete Aslan’ın ziyaretinde İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO yönetim kurulu üyeleri Bülent Seküçoğlu, Gassan Kuran ve Necat Özkaya da hazır bulundu.

METE ASLAN İTSO ZİY (1) METE ASLAN İTSO ZİY (2) METE ASLAN İTSO ZİY (4) METE ASLAN İTSO ZİY (5) METE ASLAN İTSO ZİY (6) METE ASLAN İTSO ZİY (7)

Önceki İçerikHatay’da Barışı ve Huzuru Korumak İçin Çalıştık ve Çalışmaya da Devam Ediyoruz
Sonraki İçerikİskenderun Belediye Meclisi 7 Gündem Maddesini Karara Bağladı