Hatay’da Barışı ve Huzuru Korumak İçin Çalıştık ve Çalışmaya da Devam Ediyoruz

İskenderun Güney Eğitim Vakfı’nı ziyaret eden CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu:
Hatay’da Barışı ve Huzuru Korumak İçin Çalıştık ve Çalışmaya da Devam Ediyoruz..
Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayları Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Ziraat Mühendisi Sonay Aykut ve Eczacı Dilan Bedir, İskenderun Güney Eğitim Vakfı’nı ziyaret ettiler.
Geçtiğimiz hafta sonu yapılan genel kurulda üçüncü dönem başkanlığa layık görülen İGEV Başkanı Şefik Uyar ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden CHP Hatay Milletvekili Adayları Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Ziraat Mühendisi Sonay Aykut ve Eczacı Dilan Bedir, yeni dönemde Başkan Şefik Uyar ve yönetim kuruluna başarı dileklerinde bulundular.
Ziyarette duygularını ifade eden CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Hatay’ın bir barış kenti olduğuna dikkat çekti ve bugüne kadar da bölge barışının korunması yönünde çalışmaların içinde olduğuna dikkat çekti.
Türkiye’ye komşu ülkelerde yaşanan savaş ve acılara dikkat çeken Doktor Riyat Kırmızıoğlu, din, dil, ırk ve etnik köken ayrımı gözetmeksizin Hatay’ın huzuru ve barış ortamının korunması için çalışan ekibin bugün CHP Hatay Milletvekili Aday listesinde yer aldığını hatırlattı.

İGEV (1) İGEV (2) İGEV (3)

Önceki İçerikKıraç ,Dörtyol 1. Yörük Türkmen Konseri
Sonraki İçerikMete Aslan İTSO’yu ziyaret etti