ÇOK İHTİYAÇ OLAN BİR ZAMANDA MİLLİ İTTİFAKI GERÇEKLEŞTİRDİ

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Ziyaretinde Konuşan Çalışkan:
“ÇOK İHTİYAÇ OLAN BİR ZAMANDA MİLLİ İTTİFAKI GERÇEKLEŞTİRDİK”

Seçim temposunu artırarak İlçe ilçe köy köy gezenMilli İttifak Saadet Partisi Hatay Milletvekili adayları, Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan ve Nevin Zeytineli, Antakya’da Rifaioğlu ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdikten sonra İskenderun’a geçerek İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ile İHH İnsani Yardım Vakfı, esnaf ve dernek ziyaretlerini sürdürdü.
Çalışkan, Zeytineli ve beraberindekiler, günün sonunda Habib-i Neccar Kız İmam Hatip Anadolu Lisesi Kutlu Doğum etkinliğine katıldı.
Milletvekili adayları Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Nevin Zeytineli, Metin Yeşilkaya, Yaşar Narlı, Fatih Özer, Atilla Erol, Saadet Partisi İskenderun İlçe Başkanı Halil İbrahim Çelik ve Büyük Birlik Partisi İskenderun İlçe başkanı Hulusi uğur ile bazı partililer önce İskenderun Sanayi ve Ticaret Odası’nı ziyaret etti.
ESNAF, TİCARET VE SANAYİ ODALARI, İLLERİN BEL KEMİĞİDİR
Milli İttifak Saadet Partisi Hatay Milletvekili adayları Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretinde,ticaret odasının çalışmalarını takdir ederek, ticaret odasının güzel çalışmalara imza attığını söyledi.
Çalışkan, İskenderun Ticaret Odası’nın temsil ettiği işgücü neticesinde üniversitenin burada bulunduğunu belirterek, “esnaf, ticaret ve sanayi odaları illerin her zaman bel kemiğidir.Tüm sektörlerde öncülüğü yapar.Projelerinden dolayı, diğer kuruluşlar Ticaret odasını takip eder.Tarafsız oldukları içinde projeleri fayda getirir.Beraber nice projeleri gerçekleştireceğimizi umuyorum” dedi.
Çalışkan, kendilerinin de Saadet Partisive Büyük Birlik olarak, bu seçimde milli değeri düşüncesi olan herkes aynı çatı altında birleşsin düşüncesi ile çok ihtiyaç olan bir zaman da bu milli ittifakı gerçekleştirdiklerini kaydetti.
ÜLKENİN SİZLER GİBİ DEĞERLERİ İNSANLARA İHTİYACI VAR
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasi (ITSO) Başkanı Levent Hakki Yılmaz da, Milli İttifak’a hayırlı olsun temennisinde bulunarak, bölgenin ve ülkenin sizler gibi değerli insanlara ihtiyacı var. Yapılacak çok işler var. Yeter ki ahlak ve maneviyatla işlerini doğru yapan yetkililer olsun.
İskenderun’un çok sıkıntılarının olduğunu belirten Yılmaz, yatırımların yapılması gerektiğini ve yapacakları projelerden bahsederek milli ittifaka başarılar diledi.
BÖLGE ZOR BİR DÖNEMDEN GEÇİYOR
Hatay Milli İttifak adaylarıdaha sonra İHH İnsani Yardım Vakfı İskenderun Temsilciliğini ziyaret ederek, İskenderun temsilci Ahmet Yetim ile görüştü. Sıcak bir ortamda geçen görüşmede,İHH İskenderun Temsilcisi Ahmet Yetim, Necmettin Çalışkan ve beraberindekilere ittifakın hayırlar getirmesini temenni ederek,günün hatırası olarak,derneği temsil eden duvar saati hediye etti.
Çalışkan ise “Bölgenin zor bir dönemden geçtiğini belirterek, İHH’nın yetimler başta olmak üzere mülteci konumunda ki mazlumlara ve ihtiyaç sahibi herkese köprü vazifesi görerek, büyük bir görev sorumluluğu yerine getirdiğini ifade etti.
Milli İttifak adayları günün sonunda Antakya’da Habib-i Neccar Kız İmam Hatip Anadolu Lisesi Kutlu Doğum etkinliğine katıldı. Burada bir konuşma yapan Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan,Peygamberimizin davasına sahip çıkmanın önemine vurgu yapan bir konuşma yaparak,programda emeği geçenlere teşekkür etti.

iskenderun ihh iskenderun ihh 2 isk tic san odası 3 isk tic san odası 2 isk tic san odası 1 Antakya İHL Kutlu Doğum Antakya İHL Kutlu Doğum 2