Chp Belen İlçe Teşkilatı: “Seçime hazırız!”

Chp Belen ilçe Başkanı Fevzi Yüksel ve çok sayıda partilinin katıldığı ev toplantılarına Chp Hatay Milletvekili Adayı Sonay Aykut’ta eşlik etti.
Chp Belen İlçe Teşkilatı: “Seçime hazırız!”
Chp Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel; “Gençlik Kollarımızla, Kadın Kollarımızla, yönetimimizle ve her üyemizle seçime hazırız. Önceki gün Milletvekili Adayı Sonay Aykut’unda katıldığı bir ev toplantısı düzenledik. Parti üyemiz Mehmet Annamaz’ın evinde düzenlenen toplantıdan olumlu sonuçlar aldık. Hız kesmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Chp Ailesi büyüyor ve büyümeye devam edecek.” dedi. “evinde oturandan pazarda alış veriş yapana, işyerinde çalışandan çarşıda gezene kadar her insana ulaşacağız” diyen Başkan Yüksel ilerde planlanan çalışmaların sinyallerini verdi. 7 Haziran seçimlerine kadar teşkilat olarak her yerde olacaklarını ifade eden Başkan Yüksel ancak bu şekilde Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarına ulaşacaklarını belirtti.
Mustafa ÇAKMAKKAYA
Chp Belen Gençlik Kolları
Eğitim Sekreteri

Chp Belen ev ev dolaşıyor (1) Chp Belen ev ev dolaşıyor (3) Chp Belen ev ev dolaşıyor (4) Chp Belen ev ev dolaşıyor (6) Chp Belen ev ev dolaşıyor (7) Chp Belen ev ev dolaşıyor (9) Chp Belen ev ev dolaşıyor (10) Chp Belen ev ev dolaşıyor (12)