Kırmızıoğlu , Her zaman emekçiyle beraber olmaya devam edeceğim

Kırmızıoğlu Geçmişta Olduğu Gibi Bugün de Emeğin Yanında..
Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı’na katıldı.
Türkiye’de olduğu gibi Dünya’nın dört bir yanında daha iyi şartlar çalışmak ve daha yüksek maaş haklarına sahip olmak için sokaklara inen milyonlarca işçinin geçmişten bugüne talepleri değişmediği gibi, kutlamalar büyükşehirlerine aksine İskenderun’da şenlik havasında geçti.
Türk Tabibler Birliği bünyesinde yıllardır meslek onuru için mücadele veren CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, çok da tanıdık olduğu ve yıllarca en önde yürüdüğü mitingde emekçilerle dayanışma içindeydi.
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı nedeniyle açıklama yapan CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, emekçilerle omuz omuza olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi ve şöyle konuştu: “Yeniden birlik, emek ve dayanışma gününde işçilerle birarada olmaktan gerçek mutluluk duyuyorum. Türkiye’de emeğin hakkını aldığı güne kadar mücadelemiz devam edecek. Her zaman emekçiyle beraber ve halkımızla olmaya devam edeceğiz. Sadece bugün için değil dünden bugüne, bugünden yarına emek hareketinin yanında olmaya devam edeceğim. Hepsinin birlik ve dayanışma gününü kutluyorum.”

Riyat Kırmızıoğlu  1 mayıs (2) Riyat Kırmızıoğlu  1 mayıs (3) Riyat Kırmızıoğlu  1 mayıs (4) Riyat Kırmızıoğlu  1 mayıs (5) Riyat Kırmızıoğlu  1 mayıs (6)