SOSYAL MARKETLERİ’NİN 5. ŞUBESİ DÖRTYOL’DA AÇILDI

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), sosyal sorumluluk projesi kapsamında hayata geçirdiği ‘HBB Sosyal Marketleri’nin beşincisini Dörtyol’da düzenlediği törenle açtı.

HBB Sosyal Marketleri’ni bütün ilçelerde kurmayı hedefleyen HBB, Kırıkhan, Defne, Payas, Antakya’nın ardından Dörtyol’a açarak toplumsal yardımlaşma ve dayanışmayı geliştirmeyi amaçlıyor.

Düzenlenen törene HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ile Doç. Dr. Nazan Savaş, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu ve eşi Suzan Dudu, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, CHP Hatay İl Başkanı Ertuğrul Gün, CHP Hatay Milletvekili adayı Sonay Aykut’un yanı sıra çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından ilk olarak konuşan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, açılan sosyal marketin Dörtyol’a ve Hatay’a kazandırmanın gururunu yaşadıklarını ifade ederek, sosyal belediyeciliğin gerekleri içinde bu ve benzeri hizmetlerin bir cömertlik olarak nitelendirebileceğini ifade etti.

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş yaptığı konuşmada, açılan sosyal marketlerin mimarının Nazan Savaş ve Suzan Dudu’nun olduğuna dikkat çekerek, sosyal marketlerin açılışına bütün ilçelerde devam edeceklerini belirtti.

Yardımlaşma ve dayanışma duygusuna katkı veren bütün kadınlara teşekkür eden Başkan Savaş, “Bizim toplumumuz yardımlaşma duygusu üst seviyede olan bir toplum. Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal yardımlaşmaya her zaman destek vereceğiz ve içimizde olan bu yardımlaşma duygusunu daha da üst seviyeye çıkartacağız. Bundan sonraki süreçte de Hatay’ın her noktasına hizmet etmeye gayret edeceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak ilçe belediyelerimizle yardımlaşmayı en üst seviyeye çıkartıp hizmetleri Hatay halkına yakışır bir şekilde yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Son olarak konuşan Milletvekili Mevlüt Dudu da, Sosyal market açılışlarında emeği geçen Nazan Savaş’a ve Suzan Dudu’ya teşekkür ederek, “Hatay Büyükşehir Belediyesi 30 Mart 2014’ten bu yana olan süreci teşkilatlanmayla geçirdi. Bu teşkilatlanmayla birlikte Hatay halkı Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerini ciddi anlamda görmeye başladı ve bu hizmet atağı artarak devam edecek. Sosyal marketlerle Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik ilkesine ne kadar bağlı olduğunu göstergesidir. Bu anlayışla Büyükşehir Belediyemiz sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmet etmeye devam edecek.” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından çeşitli ev aletleri, eşyaları ve kıyafetlerle ihtiyaç sahibine el uzatacak sosyal marketin açılışını Başkan Savaş ile eşi Nazan Savaş, Milletvekili Mevlüt Dudu ile eşi Suzan Dudu ve Başkan Yaşar Toksoy’un yanı sıra diğer katılımcılar davul, zurna ve mehteran takımının gösterisi eşliğinde kurdeleyi keserek gerçekleştirdi.

HBB SOSYAL MARKETLERİ'NİN 5. ŞUBESİ DÖRTYOL'DA AÇILDI (1) HBB SOSYAL MARKETLERİ'NİN 5. ŞUBESİ DÖRTYOL'DA AÇILDI (2) HBB SOSYAL MARKETLERİ'NİN 5. ŞUBESİ DÖRTYOL'DA AÇILDI (3) HBB SOSYAL MARKETLERİ'NİN 5. ŞUBESİ DÖRTYOL'DA AÇILDI (4) HBB SOSYAL MARKETLERİ'NİN 5. ŞUBESİ DÖRTYOL'DA AÇILDI (5)