Riyat Kırmızıoğlu,Defne’den Armutlu’dan Yine Rekor Bekliyorum

Hatay’ın Defne ilçesinde coşkulu kalabalığa seslenen CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu:
Defne’den Armutlu’dan Yine Rekor Bekliyorum..
Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayları Defne’de halkla buluştu. Defne’de yüzlerce vatandaşın sevgi seliyle karşılanan CHP Hatay Milletvekili Adayları Riyat Kırmızıoğlu, Sonay Aykut, Hilmi Yarayıcı, Birol Ertem ve Serkan Topal halka seslendiler, CHP’nin politikalarını anlattılar ve CHP’nin iktidar yürüyüşünün Defne’den, İskenderun’dan, Arsuz’dan, Belen’den Armutlu’dan, Samandağ ve tüm diğer ilçelerden yükselen sevgi seliyle Türkiye’ye yayıldığını ifade ettiler. Konuşmaların ardından coşkulu kalabalığa güllerle karşılık veren CHP Hatay Milletvekili Adayları, gösterilen ilgiden oldukça memnun bir şekilde Defne’den ayrıldılar.
CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, sadece seçim bölgesi İskenderun, Arsuz ve Belen’de değil, Hatay’ın dört bir yanında halkla buluşarak sevgi selinin büyümesinde etkili oluyor.Defne (1)Yaptığı konuşmayla halkın gönlünde bir kez daha taht kuran CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, yeni ilçe olan Defne’lilerden yeni bir rekor beklediğini ifade etti ve CHP aday listesinin pırıl pırıl genç isimlerden oluştuğunu hatırlattı.
Söyleyecek sözü yapacak işi olan bir ekiple yola çıktıklarını belirten Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Defne ve Armutlu halkına coşkularından dolayı teşekkür ederken, 15 illçeye projeleri hayata geçirmek için çalışacaklarını ifade etti ve “sadece kişisel hırslarımız yok. Biz proje diliyle konuşuyor ve yapacak çok işimiz var diyerek yola çıkıyoruz” dedi.

Defne (4) Defne (5) Defne (3) Defne (2) Defne (1)

Önceki İçerikALMANYA DEVLET BAKANI BÖHMER’DEN HBB’YE ZİYARET
Sonraki İçerikDr. Riyat Kırmızıoğlu ,Bebekler Açlıktan Ölmesin Diye Aday Oldum