MHP Hatay’da İlk Seçim Bürosunu Payas’ta Açtı

MHP Hatay’da İlk Seçim Bürosunu Payas’ta Açtı!

MHP Hatay İl Teşkilatı dur durak dinlemeden koşuyor. 26 Nisan 2015 Pazar günü Payas ilçesinde gerçekleştirilen seçim bürosunun açılışı bunun en önemli göstergesidir. Payas için mahşeri bir kalabalık sayılacak seçmen kitlesi, aynı zamanda 10 milletvekili adayını da sahnede bir arada gördüler.
İl Başkanı Lütfi Kaşıkçı’nın Hatay’da MHP’ye karşı yükselen sevgi selini en güzel şekilde açıklayan konuşmasıyla coşan MHP’liler ve Payaslılar daha sonra sırasıyla Prof.Dr. Celalettin Yavuz, Mete Aslan ve A. Şefik Çirkin’in konuşmalarıyla daha da heyecan yüklü hale geldiler.
Yavuz, konuşmasında Hatay’da Hassa, Yayladağı, Erzin ve Dörtyol’da kucaklaştığı hemşerileri içerisinde MHP’ye büyük bir teveccüh olduğunu, 3 Hilal’in Hatay ve Türkiye’de yelkenlerini şişirdiğini, milletin artık AKP iktidarının yanlışlarından yıldığını ve bıktığını ifadeyle, MHP’lileri tek yumruk halinde birlik ve beraberliğe davet etti.
Yavuz’dan sonra söz alan Mete Aslan’ın konuşması da birlik ve beraberlik üzerineydi. Son konuşmacı A. Şefik Çirkin de AKP iktidarının Suriye politikasındaki yanlışlığı dile getirdi. Ardından da Ermeni meselesindeki diplomasiyi eleştirdi.
Konuşmalar alkışlarla sonlandıktan sonra, 10 milletvekili adayı birlikte sahnede göz kamaştıran bir birlik ve beraberlik tablosu çizdiler. Daha sonra da seçim bürosunun açılışı gerçekleşti.
MHP, ilki Payas’ta açılan seçim bürosunun ardından Hataylılara bir kez daha “Bizimle Yürü Hatay, Bizimle Yürü Payas!” dedi.

Açılış Konuşurken Sahnede Sahnede1