İskenderun Belediyesi çocuk şenlikleri düzenledi

İskenderun Belediyesi,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle hafta sonu çocuk şenlikleri düzenleyerek çocukların eğlenmesine imkan sağladı. Atatürk Anıt Alanında düzenlenen şenliklerde çocuklar gönüllerince eğlenme fırsatı buldular.

Yeteneksizsiniz Türkiye finalinde yarışan ilizyonist Enver Ertaş’ın sunumuyla gerçekleşen Çocuk şenliklerinde öğrenciler arasında çeşitli yarışmalar, gösteriler yapıldı. Şenliklere katılan Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, dünyada tek olan çocuk bayramı nedeniyle İskenderun Belediyesi’nin düzenlediği şenliklerin önemli olduğuna dikkat çekerek, Mustafa Kemal Atatürk’ün sevgili çocuklarımıza armağanı olan bu güzel bayramda dilerim ki tüm çocuklarımız hak ettikleri sevgiyi, mutluluğu paylaşırlar dedi. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi;”mütevazi bir şenlik düzenleyerek özellikle öğrenci olan çocuklarımıza hafta sonu tatillerinde gönüllerince bir gün geçirmelerini istedik.

Geleceğimizin teminatı siz sevgili çocuklar, derslerinize daha çok çalışarak başarılı olmalısınız. Çünkü gelecekte ülkenin yönetiminde sizler yer alacaksınız”dedi. Yapılan müzik yarışmasında kazanan çocuklara Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ile İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil tarafından çeşitli hediyeler verildi. Yapılan konuşmalarından ardından sahne alan Özel Kenya Akrobasi ekibinin gösterisi ilgiyle izlendi. Özel şovları ile alanda bulunanların yoğun ilgisi altında sunum yapan yabancı ekibe vatandaşların büyük ilgisi oldu.

şenlik 1-001 şenlik 2-001 şenlik 3-001 şenlik 4-001 şenlik 6-001 şenlik-001 şenlşik 5-001