Dr. Selda Kırmızıoğlu,kadın kollarıyla birlikte halkla içiçe oluyor

Türkiye’nin Aydınlık Geleceği İçin Sahadalar..
Uzun yıllardır olduğu gibi CHP’den Hatay Milletvekilliği adaylık sürecinde de eşini bir an bile yalnız bırakmayan CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu’nun eşi Doktor Selda Kırmızıoğlu, kadınlardan oluşan ekibiyle birlikte halkla içiçe olmaya, partisi ve eşi için oy istemeye devam ediyor.
Arsuz’un bir çok mahallesine çıkarmaya yapan CHP’li Kadınlar, CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu’nun eşi Doktor Selda Kırmızıoğlu, Hatay Büyükşeahir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın eşi Nazan Savaş ve CHP Hatay Milletvekili Avukat Mevlüt Dudu’nun eşi Avukat Suzan Şahin Dudu, bölgeyi karış karış gezdiler, sıkmadık el ve çalmadık kapı bırakmadılar.
Arsuz’un Işıklı, Konacık, Tülek, Haymaseki, Avcılarsuyu, Arpagedik ve Höyük Mahallelerinde halkla kucaklaşan kadınlar, CHP’nin aile sigortası, kadınlar, emekliler, gençler ve çocuklar için projelerini anlattılar, eğitimden sağlığa, ekonomiye kadar Türkiye’yi aydınlık geleceğe taşıyacak politikalarını ve seçim bildirgesini anlattılar.
Eşleri başka mahallelerde halkla buluşurken, kendileri de farklı mekanlarda, farklı insanlarla kucaklaşan ve evlere misafir olan CHP’li kadınlar, günün ayrışma günü değil birlik ve beraberlik içinde olmak günü olduğuna dikkat çektiler.

Dr.Selda Kırmızıoğlu (1) Dr.Selda Kırmızıoğlu (2) Dr.Selda Kırmızıoğlu (3) Dr.Selda Kırmızıoğlu (4) Dr.Selda Kırmızıoğlu (5)

Önceki İçerikAvukat Sercan Gökpınar da Evliler Kervanında
Sonraki İçerikDr. Riyat Kırmızıoğlu Arsuz’un Her Noktasında Çalışıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.