Hedefimiz 6 Milletvekili

Ak Parti Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Alğan, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti. Beraberinde Ak Parti İlçe Başkanı Vedat Tosun ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyarete gelen Alğan’ı Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve Belediye Meclis üyeleri karşıladı.

Ziyarette konuşan Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Vedat Tosun hedeflerinin 6 milletvekili olduğuna dikkat çekerek, daha çok çalışarak seçimden başarıyla çıkacaklarını söyledi. Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil;”Bu memleket hak ettiği yere gelecek. Bu şehir hepimizin. Hatay’ı kucaklayan bir yapımız var. İnanıyorum ki Haziran ayında yapılacak olan seçimlerde başarılı sonuçlar alacağız. Gördüğümüz kadarıyla sistemli ve organizeli bir seçim çalışma sistemimiz var.

İnşallah 6 vekil hedefimize ulaşacağız”dedi. Feyezan kanalının 100 yıllık sorun olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Seyfi Dingil, DSİ ile yaptığımız olumlu görüşmeler neticesinde ödeneğimiz de arttırdık. Yakın zamanda feyezan kanalı yapımına başlayacağız dedi. Seçim çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini söyleyen Ak Parti Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Alğan ise açıklamasında şu görüşlere yer verdi;”seçim startımızı verdik. Arsuz ilçemize bir dizi ziyaretler yaptık. Orası bizim şirin bir ilçemiz.

Faydalı görüşmelerde bulunduk. Yine Belen ilçemizde ziyaretlerimiz oldu. Böylelikle seçimlere sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. Gidilmedik kapı bırakmayacağız. İskenderun benim için önemli bir şehir. Çocukluğumun geçtiği yer. O yüzden İskenderun’u çok seviyorum ve hizmet etmek istiyorum. Bu seçimlerde hedefimiz 400 bin oy almak. Hatay’da yeni bir tarih yazmak istiyoruz. Çünkü biz seçimlerden zaferle çıkmayı başarmış bir partiyiz”dedi. Burada yapılan görüşmelerin ardından Belediye çalışanlarını da ziyaret eden Ak Parti Milletvekili Adayı Mehmet Alğan;”hepimizin ortak amacı, halkımıza hizmet etmek. Sizlerde bu uğurda buralarda görev yapıyorsunuz. Bende çocukluğumun geçtiği şehre hizmet etmek için buradayım. Yerel manadaki hizmetleri birleştirerek vatandaşlarımıza daha yakın ve sıcak olmalıyız. Hepinize kolaylıklar diliyorum” dedi.

IMG_7187 IMG_7200 IMG_7207 IMG_7214 IMG_7225