Ak Parti Hatay Milletvekili adayı Algan İTSO’yu ziyaret etti

Ak Parti Hatay milletvekili adayı Mehmet Algan, Belediye Meclis üyeler ve Ak Parti İlçe yönetimi ile birlikte İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) yönetimini ziyaret ettiler. Ziyarette ilk olarak söz alan Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Vedat Tosun, İTSO’nun İskenderun’da lokomotif görevi gördüğünü belirterek, “Ak parti hizmet partisidir. Hep beraber halka hizmet etmek için yola çıktık” dedi.

Ak Parti Hatay milletvekili adayı Mehmet Algan ise, İktisadi, ekonomi ve katma değer sağlayan, istihdam sağlayan insanların bir arada bulunduğu kuruluşların en önemlilerinden biri Ticaret odasıdır. Bu bağlamda İskenderun ve bölgenin sorunlarının çözümünde birlikte çaba sarf edeceğiz ve birlikte güzel projelere imza atacağımızı temenni ediyorum” dedi. Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, “İTSO olarak 6 bine yakın üyemiz ve 4 bine yakın da aktif halde bulunan üyemiz ticari faaliyetlerini sürdürmektedir. Oda olarak İskenderun’un ve bölgenin sorunlarını sürekli gündemde tutuyor, projelerin hayata geçirilmesi için çaba sarf ediyoruz.

İskenderun teknik Üniversitesinin getirilmesinde İTSO’nun yoğun gayretleri olmuştur, Milletvekilimiz de Üniversitenin kurulmasındaki gayretleri ve özverili çalışması ile İskenderun Teknik Üniversitesine kavuşacak olması şehrimiz adına da çok önemli. İskenderun Teknik Üniversitesinin kurulması ve fakültelerin gelmesi ile birlikte şehrimizdeki öğrenci sayasının 25-30 binlere ulaşacağı tahmin edilmekte bu da bölge ekonomisi için son derece önemli. 33 ilden büyük bir ilçe olan İskenderun’da kanal projesi, Karayolları projelerini sürekli gündemde tuttuk, tabi en önemli projelerin başında gelen Hassa İskenderun Tünel projesi için de çaba sarf ediyoruz. Bölge milletvekillerimizin konu ile ilgilendiğini biliyoruz ancak, bizden çok Gazianteplilerin de projeye sahip çıkmaları tünelin bölge ekonomisi için ne kadar önemli olduğunu göstermektedir.

Lojistik köy projesi de bölge ekonomisi için son derece önemli. Milletvekili seçilmeniz durumunda bu projelerin hayatı geçirilmesi ve bölge ekonomisinin kalkınması için birlikte uyum içerisinde çalışacağımızı ifade etmek isterim. İskenderun menfaatine olan her konuda yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte çalışmaya hazırız” diye konuştu.

M.ALGAN İTSO ZİY (1) M.ALGAN İTSO ZİY (2) M.ALGAN İTSO ZİY (3) M.ALGAN İTSO ZİY (4)