Milletvekili Karasayar ve Ak Parti yönetimi İTSO’yu ziyaret etti

Ak Parti Hatay milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Vedat Tosun ilçe yönetimi ve Belediye Meclis üyeleri İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettiler. İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ziyarette yaptığı konuşmasında, “İskenderun için önemli projelere imza attınız.

Bu projelerin gerçekleşmesi noktasında göstermiş olduğunuz özverili çalışmalar İskenderun’un geleceği adına da çok önemli diyebilirim. İTSO olarak bölge ekonomisine katkının yanı sıra, birlikte yapılacak her türlü projelerde de hem fikir olduğumuzu ifade etmek isterim. Önemli olan İskenderun’a ve bölgemize hizmetlerin gelmesi, yatırımcıların önünün açılmasıdır” dedi. İTSO’nun da her zaman üzerinde durduğu İskenderun-Hassa Amanos tünel projesinin hayata geçirilimesi noktasında çalışmaların yapıldığını belirten Ak Parti Hatay milletvekili Orhan Karasayar,”Bölgemiz için hayati önem taşıyan tünel projesini yakından takip ediyoruz.

Görev yaptığımız süre zarfında Hükemetten alabileceğimiz hizmetlerin hemen hemen tamamını getirmenin onurunu yaşıyoruz. Çok güçlü bir hükümetimiz var ve 57 yıl sonra iktidar ile buluşan İskenderun için ne istiyorsak yok denilmiyor. Bu da Hükümetimizin İskenderun’a verdiği önemi göstermektedir” dedi. İskenderun’a Ortadoğunun en kapsamlı üniversitesinin kurulacağını söyleyen Ak Parti Hatay milletvekili Orhan Karasayar, “İskenderun için hayel denilen projeyi gerçekleştirdik. Artık İskenderun Üniversitesi kuruluyor. İnşallah üniversitemizin kurulması ile Ortadoğu ve bölgedeki insanlarımız İskenderun’da okumak için sıraya girecekler” dedi. Yatırımcıyı bu bölgeye çekebilmenin gayreti içerisinde olduklarını belirten milletvekili Karasayar, “İskenderun ekonomisinin lokomotifi olan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ile her zaman birlikte hareket ettik. Zaten bu projelerin hayata geçirilmesinde de fikir alış verişinde bulunduk ve istişareler sonucunda bu hizmetler geldi. Bu bağlamda İTSO yönetimine de katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyarette konuşan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise, “ İskenderun’a hizmet noktasında milletvekilimiz ile birlikte uyum içerisinde çalışıyoruz. 57 yıl sonra iktidar ile buluşan İskenderun için çok önemli bir fırsatı yakaladık. Ankara’dan ihzmet noktasında ne istiyorsak alabiliyoruz. Teleferik, projesi, kanal projesi, yeni imar projeleri hepsi yavaş yavaş hayata geçirilecek” şeklinde konuştu. Ak Parti Hatay milletvekili Orhan Karasayar’ın ziyaretinde İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Muhasip Üye Özcan Aslan, İTSO yönetim kurulu üyeleri Muhsin Yeter, Bülent Seküçoğlu, Adnan Mursaloğlu ve Necat Özkaya da hazır bulundular.

ORHAN KARASAYAR İTSO ZİYARETİ (1) ORHAN KARASAYAR İTSO ZİYARETİ (2) ORHAN KARASAYAR İTSO ZİYARETİ (3) ORHAN KARASAYAR İTSO ZİYARETİ (4) ORHAN KARASAYAR İTSO ZİYARETİ (5)