Çerçikaya’dan Chp Belen’e coşkulu karşılama

Chp Hatay Milletvekili Sn. Mevlüt Dudu, Chp Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel ve çok sayıda partili Çerçikaya Mahallesi sakinleriyle buluştu.

Davullu zurnalı karşılama

Chp Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel; Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve çok sayıda partiliyle beraber Çerçikaya Mahallesi’den ziyaretlere başladı. Çerçikaya Mahallesi sakinlerinin davul zurna ile karşıladığı Chp Ailesi’ne Milletvekili Sn. Mevlüt Dudu’da katıldı. Ziyaret esnasında konuşan Çerçikaya Mahallesi Muhtarı İsmail Yücel “Hatay’ın yerel iktidarı Chp’dir.” diyerek sözlerine başlayan Muhtar Yücel; “Buraya gelirken gördüğünüz üzere zor durumdayız. Yollar ulaşım için ve yaşam için elverişli değil. Açıkçası hizmet bekliyoruz.” dedi. Çerçikaya Mahalle sakinlerine hitap eden Chp Hatay Milletvekili Sn. Mevlüt Dudu’nun; “Muhtarımın dediği gibi yollar perişan halde ve daha önce buralara hiç hizmet gelmediği belli oluyor. Hatay’da iktidarı aldık. Türkiye’de iktidarı inşallah alacağız. Köylerden mahalleye dönüşen tüm yollar yapılacak. Zaten Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçireceği projelerdendir. Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu açıkladığı seçim bildirgesinde de göründüğü gibi Türkiye’yi daha yaşanacak bir ülke yapacağız.” dedi. Çerçikaya Mahallesi’nde bir çok eve misafir olarak sorunlarını dinleyen İlçe Başkanı Yüksel gerekli notları aldırarak gereğinin yapılacağını belirtti.

Mustafa ÇAKMAKKAYA
Chp Belen Gençlik Kolları
Eğitim Sekreteri

Chp Hatay Mv. Mevlüt Dudu, Belen İlçe Bşk. Fevzi Yüksel ve partililerin Çerçikaya Mah. ev ziyaretleri (1) Chp Hatay Mv. Mevlüt Dudu, Belen İlçe Bşk. Fevzi Yüksel ve partililerin Çerçikaya Mah. ev ziyaretleri (2) Chp Hatay Mv. Mevlüt Dudu, Belen İlçe Bşk. Fevzi Yüksel ve partililerin Çerçikaya Mah. ev ziyaretleri (8) Chp Hatay Mv. Mevlüt Dudu, Belen İlçe Bşk. Fevzi Yüksel ve partililerin Çerçikaya Mah. ev ziyaretleri (13)