Arsuz, Evladı Riyat Kırmızıoğlu’na Gönlünü Açtı

Arsuz, Evladı Riyat Kırmızıoğlu’na Gönlünü Açtı..

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, çalışmalarının Pazar günü bölümünde Nardüzü, Karaağaç, Üçgüllük, Akçalı ve Çetillik Mahallerini gezdi, ev ziyaretleri ve kalabalık toplantılarda vatandaşla kucaklaştı.

Doktor Riyat Kırmızıoğlu’nun hafta sonu programının tamamında vatandaştan tam destek ve güven sözleri vardı. Bölgenin tek milletvekili adayı olduğu vurgusunun vatandaş tarafından yapıldığı tüm toplantılarda, başka parti veya adaya oy vermeyeceklerine vurgu yapan vatandaşlar, bölgenin evladı Doktor Riyat Kırmızıoğlu’nu bir kez daha bağrına bastı.

IMG_0071
Bir çok aileyi evlerinde ziyaret eden, kahvehane ve meydan toplantıları düzenleyen CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, 6 ve 7’nci sıralarda mücadele veren CHP’nin kadın milletvekili adaylarıyla zafere koşmak isteğini tüm buluşmalarda dile getirdi ve korku imparatorluğunu yıkmak için iktidar yürüyüşünü emin adımlarla gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Toplumun tüm kesimlerini hiç ayırım yapmadan kucaklamanın önemine dikkat çeken Doktor Riyat Kırmızıoğlu, ötekileştiren, ayrıştıran anlayışa son vermek adına, Hatay’ı ve Türkiye’yi birleştirmek adına mücadeleyi kazanıp 8 Haziran sabahı CHP’nin iktidarına uyanmak amacında olduklarına dikkat çekti.

Ziyaretlerinin büyük bölümünde çiftçi, esnaf, memur ve işçi emeklilerinden oluşan vatandaşlarla bir araya gelen Kırmızıoğliu, hacizle, yoksulluk ve sefaletle mücadele eden tüm kesimlerin umudu olmak için projelerle geldiklerini söyledi ve çiftçinin mazotu 1.5 TL’ye aldığı, emeklinin ikramiyelerle ve hak ettikleri maaşlarla bir yaşam sürmeleri arzusunda olduklarına dikkat çekerken, esnafın sırtındaki vergi yükünün sonlanması için yeni düzenlemeler yapmak kararlılıklarının altını çizdi.

Pazar Seçim Gezisi (3) Pazar Seçim Gezisi (2) Pazar Seçim Gezisi (1) IMG_0139 IMG_0103 IMG_0071