İskenderun Belediyesi Günlük 100 ton üzerinde asfalt uygulaması yapıyor

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, şehrin dört bir tarafında asfalt ve kaldırım parke taşı döşeme faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor.

Ekipler tarafından yapılan çalışmalar kapsamında Modern Evler Mahallesi ile Mustafa Kemal Mahallesinde kilitli parke taşı döşeme işlemleri yapıldı. Vatandaşlardan gelen talepleri anında değerlendirmeye alan Fen İşlerine bağlı ekipler şehir merkezinde bulunan Çay Mahallesi Raifpaşa Caddesi üzerinde 25 ton sıcak asfalt uygulaması yaparak özellikle araç trafiğini rahatlatır duruma getirdi. İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Çengel, ekip sayılarını arttırtmak suretiyle mahallelerde asfalt çalışmalarına hızla devam ettiklerini ifade ederek;”vatandaşlarımızdan ve özellikle mahalle muhtarlarımızdan gelen istekleri ivedilikle çözüme kavuşturuyoruz. Günlük 100 ton üzerinde asfalt uygulaması yapıyoruz.

Önümüzde ki ay içerisinde yapacağız asfalt ihalesi ile birlikte tüm mahallelerimizde tüm sokaklarımızda asfalt ve kaldırım çalışmalarımızı yapacağız”dedi. Fen İşlerine bağlı ekipler ayrıca Dumlupınar Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi üzerinde bozuk olan yol üzerinde asfalt çalışması yaptı. Asfalt çalışmasını izleyen vatandaşlar, yollarının 15-20 yıldır bozuk olduğunu, bu güne kadar şehrin en işlek caddesi olan Yıldırım Beyazıt caddesinde hiçbir çalışmanın yapılmadığına dikkat çekerek, çalışmalardan dolayı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür ettiler.

asfalt 1 asfalt 2 asfalt 3 asfalt 4