Dr. Riyat Kırmızıoğlu’nun seçim bürosu açılışı yoğun kalabalık nedeniyle mitinge dönüştü

Sadece CHP’den milletvekili olmak için değil, CHP iktidarında Sağlık Bakanı olmak için yola çıktığını Karaağaç’ta bir kez daha haykıran Doktor Riyat Kırmızıoğlu’na sevgisini ve desteğini bir kez daha gösteren halk, Kırmızıoğlu’nun bölgenin tek milletvekili adayı olduğunu haykırdı.

Karaağaç Halkı “Tek Çare CHP ve Dr. Riyat Kırmızıoğlu” dedi..

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, ilk seçim bürosunu Arsuz ilçesi Karaağaç Mahallesi’nde açtı.

Doktor Riyat Kırmızıoğlu’nun seçim bürosu açılışı yoğun kalabalık nedeniyle mitinge dönüştü.

Eski Karaağaç Belediye Binasının karşısında sade bir törenle gerçekleştirilmesi planlanan seçim bürosunun açılışına yüzlerce vatandaş katılınca, trafik akışının sıkıntıya girmesi nedeniyle geniş bir alanda yüzlerce kişiye hitap eden CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, yüzlerce kişiden oluşan kalabalığa hitap ederken “Halkım!” diye sözlerine başladı ve CHP ile halkın iktidarı için alkışlamanın, birlik ve beraberlik içinde olmanın önemine dikkat çekti.

 

Kırmızıoğlu’nun kısa sürede büyük bir mitinge dönüşen seçim bürosu açılışında önemli bir de teşekkürü vardı. CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Avukat Hakan Mazman, kendisinin kullandığı seçim bürosunu Doktor Riyat Kırmızıoğlu’na devredince açılış bir başka anlam kazandı ve Riyat Kırmızıoğlu konuşmasında, “Açacağımız seçim bürosunu bize devreden, Karağaaç’ın toprağından çıkmış olan sevgili Avukat Hakan Mazman’a bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Riyat Kırmızıoğlu Sevgisi Karaağaç’ta Bir Başka..

Konuşmasının satır başlarında CHP’den sadece Hatay milletvekili olmak için yola çıkmadığını, CHP iktidarında Sağlık Bakanı olmak için yola çıktığını hatırlatan Doktor Riyat Kırmızıoğlu, 12 yılda hakkı yenilen Hataylı’nın hakkını almak, devletten birikmiş alacağını tahsil etmek için yola çıktığını ifade etti ve esnafın, emeklinin ve daha toplumun bir çok kesiminin hacizle karşı karşıya olduğunu hatırlattı.

Çocukları, kadınları, gençleri, evine ekmek götürmekte zorlanan babaları, 20 çeşit vergiyle boğuşan esnafı, emekliyi, işsizleri ve daha bir çok kangren haline gelmiş sorunu konuşmasına taşıyan Doktor Riyat Kırmızıoğlu, bölgenin tek adayı olduğunu da gördüğü ilgi ve coşkuyla belgelemiş oldu.

Karaağaç Seçim Ofisi Açılışı (3)

Mücadelenizin Sokaktaki Çocuğuyum..

Sokaktaki Mücadelemi Müzakere Masalarına Taşıyacağım !

Heyecanı, güçlü hitabeti, bilgisi, tüm birikim ve donanımıyla halka hitap eden CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, “Unutmayın hergün, her saat, tarlada, sokakta, fabrikada, işbaşında, dinlenirken, uyurken, heryerde 7 Haziran sabahına kadar alkışlayacağız. 7 Haziran akşamı saat 21:00 sularında Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarını alkışlayacağız. Artık ben sizin sokaktaki mücadelenizin çocuğuyum. Size söz veriyorum, mücadeleden gelen güçümü müzakere masalarında sizler için kullanacağım.” Dedi ve “12 yılda 6 milyon 200 bin işsiz, 17 milyon yoksul, maaşı bin liranın altında 8 milyon emekli yarattılar” diyerek sözlerine devam etti.

CHP İktidarında Sağlık Bakanı Olmak İçin Yola Çıktım..

CHP’den sadece Hatay Milletvekili olmak için değil, eğer kendisinden daha yetenekli bir milletvekili yoksa, CHP İktidarında Sağlık Bakanı olmak için yola çıktığına dikkat çeken Doktor Riyat Kırmızıoğlu, 8 Haziran sabahı 77 milyon vatandaşın yaşanacak, umut dolu bir Türkiye’ye uyanacağanı söyledi.

Kırmızıoğlu, Küskünlere Çağrıda Bulundu..

Konuşması vatandaşın coşkusu, alkış ve tezahüratlarla sık sık kesilen Doktor Riyat Kırmızıoğlu, esnafın, çiftçinin, sanayicinin, işçinin, memurun, emeklinin ve Türkiye’nin umudunu yitirmiş tüm insanlarının umudu olmak, 8 Haziran Sabahı yeni umut dolu bir Türkiye’ye uyanmak için CHP iktidarına koşmak gerektiğini ifade ederken de küskünlere önemli bir çağrıda bulundu. Kırmızıoğlu küskünlere yönelik büyük alkış toplayan konuşmasında, “Biraz da durup düşünmenin vaktidir. Birlik ve beraberliğin vaktidir. Bizi bölmek için bizi parçalamak için oylarımızı aşağı düşürüp bu korku imparatorluğunu devam ettirmek için bunlara alet olanlara izin verecek misiniz? Bizler kardeşlerimizin değerini biliriz. 5 parmağın 5’i de birdir hiç birini koparmayız. Kopmak isteyeni de koparmayacağız. Kapımız sonuna kadar açık hep birlikte Sol’un iktidarı için çalışacağız. “ dedi.

CHP Projeleri ve Kadrolarıyla 8 Haziran’da İktidara Hazır ..

CHP’nin iktidar hazırlığının programı, kadroları ve vizyoruyla tamamlandığını belirten CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, CHP iktıdarında Sağlık Bakanı olmak için yola çıktığını söyledi ve hizmete susamış Hatay’ın tüm ilçelerini projelerle, hizmetle doyurmaya kararlı olduğunu ifade ederken, bir futbol yıldızı fabrikası gibi Türkiye’de ün yapan Karaağaç’taki sosyal tesis eksiğinin CHP iktidarında gerçekleşeceğini ifade etti ve sözlerine şöyle devam etti:
Cumhuriyet Halk Partisi olarak 8 Haziran sabahı, ülkenin yönetimini devralacağımızdan şüpheniz var mı artık? 8 Haziran günü iktidardayız. Bu çocuğunuz milletvekili olacağım dedi daha da ileriye götürdüm benden iyisi yoksa sağlık bakanı olacağım dedi ve olacağım.

Sayın Kılıçdaroğlunun dediği gibi ben Riyat Kırmızıoğlu olarak aynı şeyi söylüyorum; sözümüz söz 8 Haziran sabahı yaşanacak bir Türkiye’ye uyanacaksınız. Programımız hazır 4 yıldır buna çalışıyoruz. Kadrolarımız hazır 4 yıldır buna çalışıyoruz. Onun için yaşanacak bir Türkiye yaratırken, yeni bir Karağaaç yeni bir Arsuz yeni bir İskenderun yaratacağız. 12 yılda yapamadıklarını, 34 yıl da yapamadıklarını, yedikleri hakkımızı geri alacağız. Ben genel başkanım adına söz veriyorum. Türkiye’de genel başkanım Hatay’da ben, işsizliği, yoksulluğu, ezilmişliği yok edeceğiz. 2 ay boyunca gittiğim her yerde projelerimle konuştum. Hep proje anlattım Hatay’ın 15 ilçesine ait projelerle geliyorum. Projelerden Karağaaç için olanı en büyük eksiğimiz olan sosyal tesislerimizi yapmak için çalışacağım.

Daha önemlisi sizlerin geçtiğimiz yıl 30 Mart’ta seçtiği yerel yönetimlerin başına layık gördüğü biz Karağaaç halkının büyük desteğiyle seçtiği Nazım başkana destek olmak için geleceğim. Yerel yönetimlerde her türlü baskıya her türlü zülme, her türlü rüşvete rağmen elde ettiğimiz bu zaferi taçlandırmak için geleceğim. Yerel yönetimleri şaha kaldırmak için geleceğim sözüm söz. Kahvehanede konuşacağız, tarlada, fabrikada konuşacağız ben sokak çocuğuyum sokakta konuşacağız.Yeter ki birlik olup el ele tutuşalım.

Benim siz halkımdan istediğim tek bir şey var. 47 yaşına geldim, Cumhuriyet Halk partisi iktidarını heves ettim. Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarını görmeden ölmeyeceğim. Sizler bu iktidara hazırsanız, kadrosuyla projesiyle herşeyiyle hazır olan Cumhuriyet Halk partiside buna hazır.”dedi.

Karaağaç Seçim Ofisi Açılışı (4) Karaağaç Seçim Ofisi Açılışı (3) Karaağaç Seçim Ofisi Açılışı (1) Karaağaç Seçim Ofisi Açılışı (2) Karaağaç Seçim Ofisi Açılışı (5) Karaağaç Seçim Ofisi Açılışı (6) Karaağaç Seçim Ofisi Açılışı (7)