OSMANLICA KURSU SERTİFİKA TÖRENİ

Belen Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün 2014-2015 Eğitim öğretim döneminde açmış olduğu Osmanlıca kursunu tamamlayan kursiyerlere sertifikaları törenle verildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen Sertifika törenine Belen Kaymakamı Abdulaziz AYDIN, Belediye Başkanı Adnan VURUCU, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir ŞAHAN, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dt.Nuray BAKMAN ve Nüfus Müdürü Teğrid TOPLU katıldı.

Halk Eğitim Müdürü Mehmet AKÇA; Osmanlıca Kolay Metinler Kursunun 70.Yıl İskan İlkokulu ve Belen Anadolu Lisesi olmak üzere iki merkezde açıldığını, Kursun başarı ile verilmesinde emeği geçen Edebiyat Öğretmenleri Pınar ÖZTAŞ ile Feyzullah ÇELİKTEPE’ye ve bu kursa ilgi gösterip katılma cesareti gösteren ve başarı ile tamamlayan kursiyerlere teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Tören, Kaymakam AYDIN’ın kursiyerleri tebrik ederek, kursa olan ilgileri konusunda bilgi alması, kursiyerlerin Osmanlıca okumaları ve sertifikaların kursiyerlere teslim edilmeleri ile sona erdi.

DSC_0001 DSC_0006 DSC_0027 DSC_0031 DSC_0039 DSC_0040