Başkan Dingil , İŞÇİMİN DE MÜDÜRÜMÜN DE HATASI VARDIR

Atatürk Anıt alanındaki yıldızsız Türk Bayrağının gönlere çekilmesi olayıyla ilgili açıklama yapan Ak Partili Belediye Başkanı Seyfi Dingil “Bu bize ders oldu” dedi.

İskenderun Atatürk Anıt alnındaki dev bayrakların yenilenmesinin ardından Türk bayrağının birinin üzerinde yıldız olmaması vatandaşların büyük tepkisine yol açtı. Konuyla ilgili gelen tepkiler üzerine belediye zabıta ekipleri bayrağı indirmişti.

Olayın Türkiye gündemine oturması üzerine AK Partili İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil Başkan yardımcıları ve daire müdürleri ile bir araya gelerek fabrikadan hatalı üretim olduğunu belirttiği Türk bayrağını basın mensuplarına göstererek açıklama yaptı.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil: “İşte getirdiler bayrağı bakın depodan alınmış götürüp takılmış. fabrika hatası üzerinde yıldız yok fabrikadan böyle gelmiş. Firmayı aradık firmaya dava açıyoruz. kopması mümkün değil fabrika dikmemiş. Evet depodan alınmış götüren çavuş kahyası işçiler hata yapmış olabilir. anıt alanında zincire tek tek takılıyor. Rüzgarda yok arkadaşlar öyle parçalama da değil. fabrikada dikilmemiş bendeki işçide taktıktan sonra kafasını kaldırıp bakmamış. Çekmiş bağlamış gitmiş. Akabinde haberimiz oldu biz devreye girdik anında gittik değiştirdiler.”

Başkanı Seyfi Dingil “Sanki İskenderun’da Ak Parti belediyesi bayrak takmıyormuş, şunu yapıyormuş yıldız yapıyormuş gibi intiba uyandırmak da yanlış. Bir hatadır olmuştur, benim işçimin de hatası vardır müdürümün de hatası vardır. Yani açıp bakmamış buda bir ders oldu. Bundan sonra da her şey açılır bakılır. Yani kasıt yok. Türk bayrağını herkes birbirinden daha fazla sever kimse de diyemez ki hepinizden ben daha fazla seviyorum diyemez arkadaş. Türk bayrağı hepimizin namusu, şerefi yani bugün hangi ırka mezhebe Türkiye’de yaşayan demokratik yapı hangi insan olursa olsun hepsi bayrağa sahip çıkıyor.”dedi.

11139619_627303274037505_568878518_n 11148993_10153493061975101_1277857680_n İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI'NDAN 'BAYRAK' AÇIKLAMASI İSKENDERUN'DA, YILDIZSIZ TÜRK BAYRAĞININ GÖNDERE ÇEKİLMESİYLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPAN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL, BAYRAĞIN BİR FİRMA TARAFINDAN YILDIZSIZ OLARAK TESLİM EDİLDİĞİNİ VE BU DURUMUN BELEDİYE PERSONELİ TARAFINDAN FARK EDİLMEDİĞİNİ BELİRTEREK, BAYRAĞI ALDIKLARI FİRMADAN ŞİKAYETÇİ OLDUKLARINI SÖYLEDİ BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL: “İSKENDERUN’UN ADINI LEKELİYORLAR” “TÜRK BAYRAĞINI TESLİM ALDIĞIMIZ FİRMADAN ŞİKAYETÇİ OLDUK” “KASIT YOK, BU DA BİZE DERS OLDU”

Önceki İçerikArsuz farklı din ve kültürde üç bahar bayramını bir arada kutladı
Sonraki İçerikOSMANLICA KURSU SERTİFİKA TÖRENİ