Mehmet Alğan, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ziyaret etti

Ak Parti Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Alğan, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ziyaret etti.

Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Mehmet Alğan’ı makamında ağırlayan Belediye Başkanı Seyfi Dingil;”sizleri aramızdan görmekten dolayı çok mutlu oldum. Gençliğinizle, enerjinizle çıktığınız bu yolda başarılı olacağınıza inancım tamdır. Şehrimize, Hatay’ımıza yararlı hizmetlerde bulunacağınıza yürekten inanıyorum. Bu günden itibaren elbirliği içerisinde çalışmalarda bulunmalıyız. İnsanlarımıza nasıl faydalı işler yaparız onları planlamalıyız. Hep birlikte daha çok çalışarak milletvekili sayımızı yukarıya çıkartmalıyız.

Çıktığınız bu ulvi yolda başarılar diliyorum”dedi. Beraberinde Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Vedat Tosun ve yönetim kurulu üyeleri ile Belediye ziyaretini gerçekleştiren Ak Parti Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Alğan ise ziyarette yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi;”15.Nisan.2015 tarihinde aday tanıtım programı yapılacak. Bizlerde artık çalışmalarımıza başlayacağız. Bu anlamda bugün Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’i ziyarete geldik. Ak Parti gençleştirme politikasını Hatay’da gerçekleştirdi. Tecrübeli Milletvekillerimizle birlikte gençliğimizin enerjisini katarak Hatay’ımıza hizmetler yapacağız. Aklımızı, zihnimizi berrak tutalım. Toplumun mecliste daha çok kadın ve genç vekil görme isteği vardı.

Bu istek doğrultusunda bende değerlendirmeye tabi tutuldum. Hep beraber güçlerimizi birleştirerek bu seçimden başarıyla çıkalım”dedi. Aynı zamanda Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkan yardımcısı olan Mehmet Alğan, bu görevinin devam edeceğini ifade ederek Genel Merkezde hem genel başkan yardımcılığım hem de dış ilişkiler başkanlık görevlerim sürecek dedi. Ziyarette duygularını ifade eden Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Vedat Tosun ise seçimlere bugünden itibaren hazırlıklı olduklarını söyleyerek, Belediyesi ile Meclis Üyeleri ile mahalle mahalle sokak sokak gezerek seçim çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hedefimiz önce 6 milletvekilliği. Çok çalışarak bu sayıyı daha da yukarı çıkartmak istiyoruz dedi.

IMG_6260 IMG_6264 IMG_6277 IMG_6279 IMG_6282